Severni Ciper: Aloha Islands

 • 262.143,00€

Overview

Property ID: SC-T-H
 • Hiša
 • Property Type
 • 1
 • Bedroom
 • 2
 • Bathrooms

Description

CIPER 1ALOHA ISLANDS, 56,15 m2, samostojna, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 16 m2 zemljišča.

O LOKACIJI

Nahajamo se na zavidljivi obalni lokaciji, v vse bolj priljubljenem predelu Tatlısu. Sledimo obrisom pokrajine, ki se razteza od hribov do morja. Tatlısu, kar pomeni “sladka voda”, je lokacija polna zgodovine in zanimivosti. Tukajšnja zgodovina nam pove, da je bil Tatlısu prvi dom in najstarejše naselje na Severnem Cipru, in to že pred skoraj 10.000 leti.

ALOHA OTOK

Zbudite se v razkošnih subtropskih vrtovih, v katerih se nežno zibljejo palme, pojdite na svojo teraso, in uživajte v razgledih in ambientu. Potopite se v svoj bazen in se sprostite ob zvokih prelivajoče vode okoli vas. Ste tukaj, kjer lahko živite vsak dan drugače. Zbudite se in poiščite svoj prostor za odklop ob knjigi ali pa uživajte vse pet zvezdične storitve, ki jih letovišče ponuja.

GARSONJERE

so dizajnersko oblikovane in prepletene v pokrajino z odprtimi in velikimi panoramskimi pogledi na vrtove: Notranja površina 41m2, balkon 8m2, skupna terasa 117m2, skupni bazen 16,5m2, cena od 185.535€. Izberite lokacijo med otoki ali vrtom, pritličje ali prvo nadstropje – omejen izbor z lastno strešno teraso in lastnim bazenom: Notranja površina 41m2, balkon 16m2, cena od 233.415€.

APARTMAJI

Izberite med ponudbo elegantnih apartmajev z 1 ali 2 spalnicama v laguni z bazenom ali med vrtovi. Nekaj dupleks stanovanj se razprostira na več kot 2 nivojih s spalnico na zgornjem nadstropju, z zasebnim bazenom in dostopom do strešne terase. Izbirate lahko tudi med vrhunskimi penthouse stanovanji na otoku, z 1 spalnico in z bazenom na strešni terasi. Notranja površina 41m2, balkon 8m2, mezanin 25m2, bazen 11m2, cena od 298.053€.

TROPSKE VILE

Tropsko vzdušje, te postavljene so izjemne vile z 1 spalnico v galeriji znotraj območij lagune – vaš svojo zasebno vilo s svojo plažo v laguni. Notranja površina 56,5m2, terasa 16m2, cena od 262.143€

KAPACITETE

Na vrsto fantastičnih ugodnosti, ki so vam na voljo, lahko uživate tudi v okolici resorta, ki je idealen za ljudi vseh starosti in zasnovan tako, da zagotavlja neskončno zabavo in zdravje iz dneva v dan:

Spa & Wellness, Savna, Parna kopel & masažni prostor, Fitnes klub, Klubska hiša, Poslovni center, Restavracija, Notranji ogrevan bazen s slano vodo tehnologija, Café & bistro bar, Otroška igralnica, Island park, Kolo postaja za najem, Zen vrt, Prostori za vadbo & zelene oaze, Branje in samota koti.

AKTIVNOST

Lokalne sprehajalne možnosti v bližnji okolici  dopolnjujejo našo ponudbo, ki zajema veliko rekreacijskih aktivnosti in dejavnosti na prostem za popolno življenje znotraj resorta:

Luksuzni bazeni Lagoon,  Zasebna območja Cabana, Island Beach Club, Biljard, Namizni tenis, Igrišče za košarko in tenis, Vrtni šah, Vodna odbojka, Zunanja plezalna stena, Organski/Zeliščni vrtovi/Botanični vrtovi, Platforma za opazovanje sončnega zahoda na plaži, Kino na prostem, Območje za rekreacijo in žar, Zunanje ognjišče, Pohodniške/sprehajalne poti in poti zunaj letovišča, Zunanje otroško igrišče/park, Hiša na drevesu za otroke, Otroški vodni toboganu in Bar s sladoledom ob bazenu Lagoon.

REZIDENČNA STORITEV

Aplikacija ponudb, Strokovno upravljanje, Oddajanje in najem, Recepcija

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev do 3 dni ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez DDV.

Details

Updated on 12 oktobra, 2023 at 11:29 dop
 • Property ID: SC-T-H
 • Price: 262.143,00€
 • Bedroom: 1
 • Bathrooms: 2
 • Year Built: 2026
 • Property Type: Hiša
 • Property Status: PRODAJA

Contact Information

View Listings

Enquire About This Property

Similar Listings

Compare listings

Compare
Miha Novak
 • Miha Novak