ŽENA GLAVA, OTOK VIS – MED OLJKAMI

Price: 188.400 

Property Description

Sredi Jadrana se sredi idiličnega otoka Vis nahaja na skoraj položnem in ravnem terenu parcela, na kateri je sedaj nasad oljk. Odlična osončenost, mir in delna komunalna opremljenost ter bližina ceste dajejo vse možnosti za bodočo pozidavo.

Na sredi centralnega platoja se na samem a vendar na infrastrukturno odlično povezanem delu otoka, prodaja parcela med oljkami. Dostop je možen iz dveh strani. V sami bližini je delujoč gostinski lokal ter dve med najbolj znanimi agroturističnimi ponudbami na otoku!

Sama bližina ceste omogoča lahek dostop, drevesa ter nasad oljk pa zagotavljajo popolno privatnost ter odmaknjenostod lokalnega prometa. V bližini parcele je elektrika in voda, in sicer ob sami lokalni cesti.

Primerno za investicijo ter vse, ki si želijo miru tudi ob najbolj turistični poletni sezoni. Najboljše plaže so oddaljene 10 minut vožnje, do mesta Visa ali pa do Komiže pa pridemo v približno 15-ih minutah vožnje. Lokacija je sredi vsega dogajanja a vendar na samem in skrita za naravo in delno obdana s kamnitim istrsko-dalmatinskim zidom.

Z veseljem pričakujemo vaš klic za več informacij!

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

 

Quick Summary

Property ID:
1852
Property status:
Sale
Property type:
Area:
2355.00 m²

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si