Zagradec, Ivančna Gorica: PRODANO!

Property Description

Ob eni najlepših rek v Sloveniji, vam STUDIO68 iz prve vrste predstavlja skrito in romantično hišo na sončni oazi ob Krki. 30 minut iz Ljubljane lahko vsak dan živite kot ob vikendih s perfektnim pogledom na naravo reke in uživate v miru. Z užitkom pričakujemo vaš klic za ogled!

Ob ležerni vožnji ob reki Krki se po dovozni poti pripeljemo do lokacije. Asfaltirana pot vodi do nabrežja, kjer skrita oaza samo za nas razkazuje čare narave. Pred hišo je dvignjen plato s prostorom za vrtne zabave, kjer dostopamo do shrambe in kleti. Od tu se po stopnicah ob hiši povzpnemo do vhoda. Peš dostop je tudi iz zgornje strani, kjer se po urejenih stopnicah s kmečkim pridihom, spustimo do vhoda v hišo.

Ob vstopu v hišo v izmeri 85m2 nas prevzame  dvovišinski prostor  z  dodatno galerijo v izmeri cca 20m2. Impresivna vertikalna dnevna soba s fresko priznanega slovenskega slikarja Horvat-Jaki, vas bo ob odprtih pogledih na teraso in Krko navduševala čez celo življenje. Velika nadstrešena terasa ponuja veliko prostora za uživanje na prostem nad okolico. Ločena sta kuhinja z jedilnico in kopalnica.

Na zgornjo galerijo se povzpnemo po lesenih stopnicah. Tukaj uživamo v klubski sobi, se naspimo v spalnici, saj so gostje ali otroci ločeni v dveh malih sobah zraven.

Quick Summary

Property ID:
1801
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
257.00 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si