VRANSKO – vas ČEPLJE: PRODANO!

Property Description

NA VOLJO LE ŠE NEKAJ STANOVANJ! Gradnja je bila zaključena leta 2020, soseska ima pridobljeno uporabno dovoljenje, stanovanja so vseljiva. Odlična lokacija oddaljena le 30 minut vožnje od Ljubljane, 15 minut od Celja in 40 minut od Maribora. Z veseljem pričakujemo vaš klic za ogled!
Ei: C (35 – 60 kWh/m2a), 79,83 m2, 2-sobno, “penthouse”, zgrajeno l. 2020, 3/3 nad.

Soseska Grofice Vransko se nahaja na Vranskem (poleg gostilne Grof). V štirih večstanovanjskih enotah je 32 stanovanj. Ponudimo vam lahko dvo do štiri sobna stanovanja z razporeditvami posameznih prostorov, ki bodo ustrezala vašim željam.

stanovanje 3N_F8

Moderno veliko dvigalo vas s polkletne garaže, kjer parkirate dva jeklena konjička zraven shrambe, popelje do vašega nadstropja, kjer se v grofici Veroniki nahaja vaš nov dom. Iz vhodne veže stanovanja dostopamo do svetlega bivalnega prostoraprostorne spalnice in v kopalnico. Skozi bivalni prostor s kuhinjo, dnevno sobo dostopamo v paviljon ter naprej na teraso. Iz dnevnega prostora vas očarajo dolgi pogledi nad okolico.

Stanovanju pripadata dve pokriti parkirni mesti v polkleti, ki bosta na voljo predvidoma do konca leta 2022 (doplačilo 9.670 EUR z vključenim DDV).

Soseska je zgrajena na odlični lokaciji Vransko, ki je od Ljubljane oddaljena le 30 minut vožnje, od Celja samo 15 minut in 40 minut od Maribora. Življenje v naravi in bližina infrastrukture (osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta, zdravstvena ambulanta, lekarna, športna dvorana, kulturni dom) bo povečala vašo kvaliteto bivanja ter olajšala vsakodnevna opravila.

Priporočamo vsem, ki si želijo umirjenega življenja v prijetni moderno zasnovani soseski s pogledom na naravo, ki vam daje občutek bivanja v hiši.

Ne odlašajte in nas še danes pokličite! STUDIO68 arhitekt vam bo z veseljem predstavil celotno zasnovo soseske in vam svetoval pri izbiri najprimernejšega stanovanja za vas in vašo družino.

Lepo vas vabimo, da si ogledate VZORČNO STANOVANJE in začutite njegovo prijetno atmosfero.

Projekt je financirala Gorenjska banka, ki ponuja tudi ugodne kredite  za kupce stanovanj.

Celoten prodajni katalog stanovanj na voljo vam na vašo željo z veseljem posredujemo!

NA VOLJO LE ŠE NEKAJ STANOVANJ! Pokličite še danes!

Slike so simbolične.

Quick Summary

Property ID:
2724
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
79.83 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si