Trzin: 1A LOKACIJA S POGLEDI – PRODANO!

Property Description

STUDIO68 vam predstavlja moderno opremljeno hišo, obdano s travnikom in odprtim pogledom na okolico in Kamniške Alpe. Nahaja se v bližini Gradu Jable, od koder se boste ljubitelji rekreacije in narave povzpeli na priljubljeno izletniško točko – Dobeno in Rašico. Z lokacije dostopate do kamniške in trzinske obvoznice, od koder imate hiter dostop do Ljubljane. Do šole in vrtca vas popelje tudi lokalna cesta, kjer lahko tudi kolesarite. Vabljeni na ogled!

114 m2, samostojna, zgrajena l. 2013, 715 m2 zemljišča; EI: v izdelavi

 

Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje več vozilVelik  travnik okoli hiše vas bo napolnil z energijo in omogočil prijetno preživljanje prostega časa, otroci bodo navdušeni nad hribčkom z igrali. Hiša je čez celoten dan obsijana s soncem in ima dolge in lepe poglede na okolico.

V pritličnem, bivalnem delu hiše se nahaja moderna kuhinja in dnevna sobaDodatna soba je trenutno opremljena kot pisarna, v kurilnici je zalogovnik za toplotno črpalko ter pralni in sušilni stroj. V pritličju je dodaten wc. Po lesenih stopnicah se povzpnemo do prvega nadstropja, s spalnico, dvema otroškima sobamagarderobno sobo in kopalnico. Hiša ima pohodno nizko mansardo, ki je dobrodošla za shranjevanje stvari ali skrivalnico za otroke.

Nizkoenergijska montažna Lumar hiša se ogreva na toplotno črpalko, kar vam zagotavlja nizke mesečne stroškeTalno gretjegranitogres ploščice v kuhinji in veži, natur hrast parket v dnevni sobi in spalnicah, prezračevanje z rekuperacijo toplote zrakatroslojna oknainštalacija za kamin v dnevni sobi so dodatne kvalitete, ki vam bodo povečale užitek bivanja.

Priporočamo mladim družinam, ki si želijo živeti na odlični lokaciji v moderno opremljeni hiši, ki nam daje prijeten občutek domačnosti!

Hiša se prodaja opremljena in je vseljiva po dogovoru!

Ne zamudite izjemne priložnosti in nas še danes pokličite! Veselimo se vašega klica!

Quick Summary

Property ID:
2191
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
114.20 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si