STRUNJAN, POGLED ZA 1M NAD ZALIVOM

Price: 999.711 

Property Description

Video Studio68play:
Na eni izmed najboljših razglednih točk nad piranskim zalivom, vam STUDIO68 pošilja pozdravčke in vas hkrati vabi na ogled te neprecenljive lokacije. Božanski pogledi vas bodo prepričali za pravo odločitev ter tako nakup te hiše z bazenom na prostrani parceli. S soncem v očeh pričakujemo vaš klic!

316,3 m2, samostojna hiša, zgrajena l. 2006, 4.597 m2 zemljišča, P+1+2

Energ. razred: D (60 – 105 kWh/m2a)

Slovenska obala ponuja veliko lepega na malem prostoru. Izjemne lokacije so tako rekoč že zdavnaj zasedene. No, tukaj je ena, ki je na voljo!

Na parcelo se lahko pripeljemo iz zgornje strani in se po skriti poti naprej sprehodimo do glavne ceste. Na samem vhodu nas pričaka božanski razgled nad piranskim zalivom. Šele nato se uzremo k hiši pred katero se razkazuje bazen ter dovozno dvoriščeZ naravo obdano posestvo je terasasto speljano po terenu, kar omogoča nešteto možnosti za urejanje narave.

Hiša ima dve veliki terasi, dve zeleni površini za poležavaje in uživanje v bolj družabnem ali bolj privatnem vzdušju. Trije nivoji za bivanje, uživanje v dvoje ali druženje s celotno družino in z gosti, vam zagotavljajo 100% in neprecenljivo zadovoljstvo v življenju!

Pogledi za 1M€ ob nakupu nepremičnine dobite brezplačno!

Priporočamo samo za ljudi s preprostim okusom, ki so zadovoljni le z najboljšim!

Parcela se prodaja skupaj z veljavnim gradbenim dovoljenjem za večjo hišo ter s plačanim komunalnim prispevkom v višini 46.000€, projektno dokumentacijo gradbeno dovoljenje in za izvedbo.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
1901
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
4
Bathrooms:
3
Area:
316.30 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si