Škofljica: Dvojček nad dolino

Price: 270.000 

Property Description

Na mirni lokaciji v zaledju gozda ter s pogledom na dolino vam predstavljamo prikupno in kompaktno hišo-dvojček. Adaptirana 2010-2011, urejen dovoz s parkiranjem, atrij ob hiši. Prisrčno vabljeni na ogled!

LANIŠČE, 131 m2, dvojček, zgrajen l. 1994, adaptiran l. 2010, 147 m2 zemljišča, EI: v izdelavi

Pogled na dolino, svež zrak, mirna okolica, narava, vsa infrastruktura v bližini ter le 15 minut vožnje iz Ljubljane, so kvalitete v življenju za vsakodnevne užitke. Vse na dlani za uspešno delo in za zaslužen počitek ali rekreacijo.

Prikupna hiša dvojček ima urejen dovoz za parkiranje, ob strani atrij ter malo teraso s pogledom na dolino. Ob vhodu se za pol etaže spustimo v izkoriščene prostore za shrambo, kopalnico z visokim stropom, športno sobo, drugo sobo ter garderobnim predprostorom.

Lepo urejeno stopnišče v kamnu in v lesu zgoraj povezujejo vsa tri nadstropja. V srednjem nas razveseli povezana kuhinja z dnevno sobo, ki ima izhod na balkon s pogledom na dolino. Kopalnico praktično najdemo v stopniščnem delu.

V mansardi pa nas pričaka velika spalnica ter tretja soba, za razširjeno družino,  ali pa za delo od doma.

Novejša električna peč za centralno ogrevanje ter sanitarno vodo, ki obratuje z nižjimi stroški kot peč na plin. Adaptirana fasada ter okna 2010, streha 2011; greznica, idealna osončenost vzhod-jug-zahod.

Toplo priporočamo dinamičnim družinam, ali vsem mladim po srcu, ki si želijo življenje v hiši z manjšimi stroški ter vzdrževanjem! Za dodatne informacije in ogled smo vam že danes veseljem na voljo!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2798
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
4
Bathrooms:
2
Area:
131.00 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si