SEVERNI CIPER: Marina Villas

Price: 215.460 

Property Description

STUDIO68 vam predstavlja Marina Villas projekt tik ob morju. Na voljo vam je še nekaj 1 sobnih in dvosobnih stanovanj. V družbi ene najboljših lokacij tik ob mestu Kyrenia. S pogledom proti morju ali hribom. Pokličite še danes za vašo novo počitniško rezidenco ob bazenu!

CIPER MARINA VILLAS, 102 m2, 2-sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 1/1 nad.

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 102,00 m2
 • Nadstropje: 1/1
 • Št. spalnic: 2
 • Št. kopalnic: 1
 • Ločen WC
 • Balkon
 • Atrij
 • Parkirno mesto
 • Terasa
 • Bazen
 • Ogrevanje s klimo
 • Protivlomna vrata
 • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

MARINA VILLAS predstavlja ta trenutek eno izmed redkih lokacij z marino ter plažo. Na voljo je le še nekaj zadnjih stanovanj!  Zagotovite si vašo rezidenco tik ob morju in s pogledom na bazen ali hribe že danes!

Naše stranke in mi vam lahko iz osebnih izkušenj  povemo, da je Severni Ciper res #1 lokacija na svetu za uspešne naložbe!

SEVERNI CIPER

Sredi Mediterana in s svojo izjemno naravno lepoto, spektakularno obalo in čudovitim podnebjem je Severni Ciper še vedno eno bolj neodkritih območij v Evropi. S sproščenim, varnim in prijetnim občutkom je zelo priporočljivo raziskovanje tega neokrnjenega otoka v prostem času. Vabljeni na novo doživetje v življenju!

Dodane vrednosti in prednosti Severnega Cipra je revija FORBES leta 2021 postavila za #1 za nakup nepremičnine na svetu. Za varen in zanesljiv potek nakupa ter upravljanja z vašo novo nepremičnino predstavljamo ključne prednosti:

– prvo plačilo samo v višini 35% , možnost obročnega odplačevanja do 5ih let. 

– garantirani min do 8% letni donos, cca 10% letna rast vrednosti nepremičnin, povrnitev investicije v cca 10ih letih z oddajanjem.

– 19 mednarodno priznanih univerz; 20 lokalnih, univerzitetnih in privatnih bolnic – nekatere za medicinski turizem; 3 letališča: Ercan, Larnaca, Pafos.

– mednarodno PGA priznano golf igrišče, drugo v izgradnji; smučišče, kolesarske in pešpoti po gorah, mediteranske plaže ter dolge peščene plaže; idealne razmere za navtični turizem ter surfanje in kajtanje.

– največja marina v izgradnji na severni strani otoka, casino igralnice, klubi, promenada ob Long Beach plaži.

– možnost 100% upravljanje nepremičnine ter možnost delitve načina upravljanja po vaši izbiri; možnost izbora paketa notranje opreme.

– trajanje sezone skozi skoraj celo leto; varna naložba za vaš kapitalski presežek, zagotovitev dobre penzije ter zastonj počitnic do 3 tednov letno.

 brez provizije za kupca!

STANOVANJA

Za vas so pripravljene dve vrsti stanovanj: 2 sobna od 67m2 in teraso 35m2 naprej in 3 sobna stanovanja od 71m2 in teraso 50m2 naprej.

MARINA VILLAS projekt na Severnem Cipru že danes pričakuje vaše povpraševanje po še samo nekaj razpoložljivih stanovanjih! Pohitite in si zagotovite vašo počitniško rezidenco že danes, saj se že med gradnjo proda več kot 80% vseh stanovanj!

NAŠA INFRASTRUKTURA

– Restavracija na zgornji terasi

– DeLuxe SPA

– Plaža in Bar na plaži

– Restavracije in Lokali

– Vodni športi

– Recepcija

– Wellness Center

OPREMA

V prodajni ceni so vključeni tlaki in keramične ploščice s kuhinjo brez bele tehnike. Na voljo so dizajnerski paketi opreme. Privat bazen opcijsko.

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev do 3 dni ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez 5% DDV.

Quick Summary

Property ID:
3705
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
2
Bathrooms:
2
Area:
102.00 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si