Severni Ciper: Elysium Gardenview

Price: 169.700 

Property Description

SAMO ŠE NEKAJ STANOVANJ NA VOLJO! Le nekaj minut hoje do ene izmed najdaljših in najlepših peščenih plaž v evropi. V družbi najboljših lokacij na otoku. s pogledom čez teraso na vrtu ter bazenom. Pokličite še danes za vašo novo počitniško rezidenco ob bazenu!

CIPER: ELYSIUM GARDENVIEW, 78 m2, 1. sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, P/1 nad.

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 78,00 m2
 • Nadstropje: P/1
 • Št. kopalnic: 1
 • Balkon
 • Atrij
 • Parkirno mesto
 • Terasa
 • Bazen
 • Do obale: 1 km
 • Klimatska naprava
 • Ogrevanje s klimo
 • Protivlomna vrata
 • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

SEVERNI CIPER

Sredi Mediterana in s svojo izjemno naravno lepoto, spektakularno obalo in čudovitim podnebjem je Severni Ciper še vedno eno bolj neodkritih območij v Evropi. S sproščenim, varnim in prijetnim občutkom je zelo priporočljivo raziskovanje tega neokrnjenega otoka v prostem času. Vabljeni na novo doživetje v življenju!

Dodane vrednosti in prednosti Severnega Cipra je revija FORBES leta 2021 postavila za #1 za nakup nepremičnine na svetu. Za varen in zanesljiv potek nakupa ter upravljanja z vašo novo nepremičnino predstavljamo ključne prednosti:

– prvo plačilo samo v višini 35% , možnost obročnega odplačevanja do 5ih let. 

– garantirani min do 8% letni donos, cca 10% letna rast vrednosti nepremičnin, povrnitev investicije v cca 10ih letih z oddajanjem.

– 19 mednarodno priznanih univerz; 20 lokalnih, univerzitetnih in privatnih bolnic – nekatere za medicinski turizem; 3 letališča: Ercan, Larnaca, Pafos.

– mednarodno PGA priznano golf igrišče, drugo v izgradnji; smučišče, kolesarske in pešpoti po gorah, mediteranske plaže ter dolge peščene plaže; idealne razmere za navtični turizem ter surfanje in kajtanje.

– največja marina v izgradnji na severni strani otoka, casino igralnice, klubi, promenada ob Long Beach plaži.

– možnost 100% upravljanje nepremičnine ter možnost delitve načina upravljanja po vaši izbiri; možnost izbora paketa notranje opreme.

– trajanje sezone skozi skoraj celo leto; varna naložba za vaš kapitalski presežek, zagotovitev dobre penzije ter zastonj počitnic do 3 tednov letno.

 brez provizije za kupca!

ELYSIUM GARDENVIEW je Vaša finalna destinacija v sanjsko življenje. Na voljo je le še nekaj zadnjih stanovanj!  Zagotovite si vašo rezidenco ob bazenu in s pogledom na vrt že danes!

Naše stranke in mi vam iz osebnih izkušenj lahko  povemo, da je Severni Ciper res #1 lokacija na svetu za uspešne naložbe!

STANOVANJA

Za vas so pripravljene vse vrste stanovanj od studio (garsonjera), 1 do 3 sobnih stanovanj (tudi v dupleks izvedbi) z uporabo površino od 45m2 do 130 m2, balkonom od 16m2 do 24m2 ter nekatera z dodatno teraso 16m2 in teraso na strehi od 45m2 do 70m2. Pred teraso vrt in bazen!

Prvi izmed novih projektov na lokaciji Elysium Gardenview projekt na Severnem Cipru že danes pričakuje vaše povpraševanje po še samo nekaj razpoložljivih stanovanjih! Pohitite in si zagotovite vašo počitniško rezidenco že danes, saj se že med gradnjo proda več kot 80% vseh stanovanj!

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev do 3 dni ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez 5% DDV.

Quick Summary

Property ID:
3677
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
68.00 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si