Severni Ciper: Bellagio

Price: 147.060 

Property Description

Znano ime iz Las Vegasa prihaja na Severni Ciper. Samo še nekaj manjših stanovanj na voljo. Le nekaj minut hoje do ene izmed najdaljših in najlepših peščenih plaž v Evropi. V družbi najboljših lokacij na otoku. S pogledom proti morju ali hribom. Pokličite še danes za vašo novo počitniško rezidenco ob bazenu!
CIPER BELLAGIO, 74 m2, 1-sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 4/13 nad.

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 74,00 m2
 • Nadstropje: 4/13
 • Dvigalo
 • Št. spalnic: 1
 • Št. kopalnic: 1
 • Balkon
 • Parkirno mesto
 • Primerno za invalide
 • Do obale: 200 m
 • Klimatska naprava
 • Ogrevanje s klimo
 • Protivlomna vrata
 • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

BELLAGIO je Vaša finalna destinacija v sanjsko življenje. Na voljo je le še nekaj zadnjih stanovanj!  Zagotovite si vašo rezidenco ob bazenu in s pogledom na vrt že danes!

Studio68play:

Naše stranke in mi vam lahko iz osebnih izkušenj  povemo, da je Severni Ciper res #1 lokacija na svetu za uspešne naložbe!

SEVERNI CIPER

Sredi Mediterana in s svojo izjemno naravno lepoto, spektakularno obalo in čudovitim podnebjem je Severni Ciper še vedno eno bolj neodkritih območij v Evropi. S sproščenim, varnim in prijetnim občutkom je zelo priporočljivo raziskovanje tega neokrnjenega otoka v prostem času. Vabljeni na novo doživetje v življenju!

Dodane vrednosti in prednosti Severnega Cipra je revija FORBES leta 2021 postavila za #1 za nakup nepremičnine na svetu. Za varen in zanesljiv potek nakupa ter upravljanja z vašo novo nepremičnino predstavljamo ključne prednosti:

– prvo plačilo samo v višini 35% , možnost obročnega odplačevanja do 5ih let. 

– garantirani min do 8% letni donos, cca 10% letna rast vrednosti nepremičnin, povrnitev investicije v cca 10ih letih z oddajanjem.

– 19 mednarodno priznanih univerz; 20 lokalnih, univerzitetnih in privatnih bolnic – nekatere za medicinski turizem; 3 letališča: Ercan, Larnaca, Pafos.

– mednarodno PGA priznano golf igrišče, drugo v izgradnji; smučišče, kolesarske in pešpoti po gorah, mediteranske plaže ter dolge peščene plaže; idealne razmere za navtični turizem ter surfanje in kajtanje.

– največja marina v izgradnji na severni strani otoka, casino igralnice, klubi, promenada ob Long Beach plaži.

– možnost 100% upravljanje nepremičnine ter možnost delitve načina upravljanja po vaši izbiri; možnost izbora paketa notranje opreme.

– trajanje sezone skozi skoraj celo leto; varna naložba za vaš kapitalski presežek, zagotovitev dobre penzije ter zastonj počitnic do 3 tednov letno.

 brez provizije za kupca!

STANOVANJA

Za vas so pripravljene dve vrsti stanovanj: studio (garsonjera od 39m2 do 45m2) in 1 sobna stanovanja z uporabo površino od 72m2 do 90m2, vsa z balkonom od 6m2 naprej.

BELLAGIO projekt na Severnem Cipru že danes pričakuje vaše povpraševanje po še samo nekaj razpoložljivih stanovanjih! Pohitite in si zagotovite vašo počitniško rezidenco že danes, saj se že med gradnjo proda več kot 80% vseh stanovanj!

NAŠA INFRASTRUKTURA

– SKY Bar na zgornji terasi

– Angleški Vrt z vodometom

– Fitness Center

– Pol Olimpijski bazen v objektu

– Zunaji bazen

– Recepcija

– Zdravstveni Center

– Restavracija

– Kavarna

– Izposoja koles

– Najem parkirišč v garažni hiši

 

OPREMA

V prodajni ceni so vključeni tlaki in keramične ploščice. Na voljo so dizajnerski paketi opreme:

Studio

– Hotel Concept: 7.980€

– Living Concept: 9.120€

1 sobno

– Hotel Concept: 10.260€

– Living Concept: 11.400€

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev do 3 dni ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez 5% DDV.

Quick Summary

Property ID:
3697
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
74.00 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si