Severni Ciper: Aloha Islands

Price: 262.143 

Property Description

Razumemo, da ima vsak svoje potrebe in zahteve pri nakupu nepremičnine na Severnem Cipru. Poleg celotnega postopka nakupa vam zraven ponujamo še čisto sprostitev in počitek. Za tiste, ki si želijo hitrejšo povrnitev njihove naložbe z dokapitalizacijo ali dodatnim dohodkom od oddajanja, ponujamo celoten hotelsko storitev. S tem pa se lahko s časoma tudi upokojite in se preselite k nam na Sredozemlje.

CIPER 1ALOHA ISLANDS, 56,15 m2, samostojna, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 16 m2 zemljišča,

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 56,15 m2
  • Št. spalnic: 1
  • Št. kopalnic: 2
  • Zemljišče: 16,00 m2
  • Atrij
  • Parkirno mesto
  • Bazen
  • Klimatska naprava
  • Ogrevanje s klimo
  • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

O NAS

Naš portfelj obsega skupaj okoli 3.000 že zgrajenih stanovanjskih enot. Vsem, ki želijo vlagati v nepremičnine na Severnem Cipru zagotavljamo veliko izbiro luksuznih vil in stanovanj. Enako pomemben je naš pristop k dizajnu in kakovosti. Naše lastnosti se odlikujejo po svojem inovativnem oblikovanju narave, arhitekturnem slog, kakovosti izvedbe in visoki dodani vrednosti.

Naše stranke in mi vam lahko iz osebnih izkušenj  povemo, da je Severni Ciper res #1 lokacija na svetu za uspešne naložbe!

O LOKACIJI

Nahajamo se na zavidljivi obalni lokaciji, v vse bolj priljubljenem predelu Tatlısu. Sledimo obrisom pokrajine, ki se razteza od hribov do morja. Tatlısu, kar pomeni “sladka voda”, je lokacija polna zgodovine in zanimivosti. Tukajšnja zgodovina nam pove, da je bil Tatlısu prvi dom in najstarejše naselje na Severnem Cipru, in to že pred skoraj 10.000 leti.

ALOHA OTOKI

Zbudite se v razkošnih subtropskih vrtovih, v katerih se nežno zibljejo palme, pojdite na svojo teraso, in uživajte v razgledih in ambientu. Potopite se v svoj bazen in se sprostite ob zvokih prelivajoče vode okoli vas. Ste tukaj, kjer lahko živite vsak dan drugače. Zbudite se in poiščite svoj prostor za odklop ob knjigi ali pa uživajte vse pet zvezdične storitve, ki jih letovišče ponuja.

GARSONJERE

so dizajnersko oblikovane in prepletene v pokrajino z odprtimi in velikimi panoramskimi pogledi na vrtove: Notranja površina 41m2, balkon 8m2, skupna terasa 117m2, skupni bazen 16,5m2, cena od 185.535€. Izberite lokacijo med otoki ali vrtom, pritličje ali prvo nadstropje – omejen izbor z lastno strešno teraso in lastnim bazenom: Notranja površina 41m2, balkon 16m2, cena od 233.415€.

APARTMAJI

Izberite med ponudbo elegantnih apartmajev z 1 ali 2 spalnicama v laguni z bazenom ali med vrtovi. Nekaj dupleks stanovanj se razprostira na več kot 2 nivojih s spalnico na zgornjem nadstropju, z zasebnim bazenom in dostopom do strešne terase. Izbirate lahko tudi med vrhunskimi penthouse stanovanji na otoku, z 1 spalnico in z bazenom na strešni terasi. Notranja površina 41m2, balkon 8m2, mezanin 25m2, bazen 11m2, cena od 298.053€.

TROPSKE VILE

Tropsko vzdušje, te postavljene so izjemne vile z 1 spalnico v galeriji znotraj območij lagune – vaš svojo zasebno vilo s svojo plažo v laguni. Notranja površina 56,5m2, terasa 16m2, cena od 262.143€.

KAPACITETE

Na vrsto fantastičnih ugodnosti, ki so vam na voljo, lahko uživate tudi v okolici resorta, ki je idealen za ljudi vseh starosti in zasnovan tako, da zagotavlja neskončno zabavo in zdravje iz dneva v dan:

Spa & Wellness, Savna, Parna kopel & masažni prostor, Fitnes klub, Klubska hiša, Poslovni center, Restavracija, Notranji ogrevan bazen s slano vodo tehnologija, Café & bistro bar, Otroška igralnica, Island park, Kolo postaja za najem, Zen vrt, Prostori za vadbo & zelene oaze, Branje in samota koti.

AKTIVNOSTI

Lokalne sprehajalne možnosti v bližnji okolici  dopolnjujejo našo ponudbo, ki zajema veliko rekreacijskih aktivnosti in dejavnosti na prostem za popolno življenje znotraj resorta:

Luksuzni bazeni Lagoon,  Zasebna območja Cabana, Island Beach Club, Biljard, Namizni tenis, Igrišče za košarko in tenis, Vrtni šah, Vodna odbojka, Zunanja plezalna stena, Organski/Zeliščni vrtovi/Botanični vrtovi, Platforma za opazovanje sončnega zahoda na plaži, Kino na prostem, Območje za rekreacijo in žar, Zunanje ognjišče, Pohodniške/sprehajalne poti in poti zunaj letovišča, Zunanje otroško igrišče/park, Hiša na drevesu za otroke, Otroški vodni toboganu in Bar s sladoledom ob bazenu Lagoon.

REZIDENČNA STORITEV

Aplikacija ponudb, Strokovno upravljanje, Oddajanje in najem, Recepcija.

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev do 3 dni ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez 6% DDV.

Quick Summary

Property ID:
3957
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
1
Bathrooms:
2
Area:
64.50 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si