Severni Ciper: Thalassa Beach Resort – PRODANO!

Property Description

Sredi Mediterana in s svojo izjemno naravno lepoto, spektakularno obalo in čudovitim podnebjem je Severni Ciper še vedno eno bolj neodkritih območij v Evropi. S sproščenim, varnim in prijetnim občutkom je zelo priporočljivo raziskovanje tega neokrnjenega otoka v prostem času. Vabljeni na novo doživetje v življenju. VSA STANOVANJA 1. faze ŽE PRODANA! 

SEVERNI CIPER THALASSA BEACH, 80 m2, apartma, zgrajen l. 2021, Energ. razred:  EI: Izračun ni mogoč

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: od 80,00 m2
  • Št. spalnic: 1
  • Št. kopalnic: 1
  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Terasa
  • Klimatska naprava
  • EI: Izračun ni mogoč
  • Ogrevanje s klimo

Dodaten opis

Dodane vrednosti in prednosti Severnega Cipra je revija FORBES leta 2021 postavila za #1 za nakup nepremičnine na svetu. Za varen in zanesljiv potek nakupa ter upravljanja z vašo novo nepremičnino predstavljamo ključne prednosti:

– prvo plačilo samo v višini 35% , možnost obročnega odplačevanja do 5ih let. 

– garantirani min do 8% letni donos, cca 10% letna rast vrednosti nepremičnin, povrnitev investicije v cca 10ih letih z oddajanjem.

– 19 mednarodno priznanih univerz; 20 lokalnih, univerzitetnih in privatnih bolnic – nekatere za medicinski turizem; 3 letališča: Ercan, Larnaca, Pafos.

– 1 mednarodno PGA priznano golf igrišče, (drugo še v izgradnji) smučišče, kolesarske in pešpoti po gorah, mediteranske plaže ter dolge peščene plaže; idealne razmere za navtični turizem ter surfanje in kajtanje.

– Največja marina v izgradnji na severni strani otoka, casino igralnice, klubi, promenada ob Long Beach plaži.

– Možnost 100% upravljanje nepremičnine ter možnost delitve načina upravljanja po vaši izbiri; možnost izbora paketa notranje opreme.

Trajanje sezone skozi skoraj celo leto; varna naložba za vaš kapitalski presežek, zagotovitev dobre penzije ter zastonj počitnic do 3 tednov letno.

THALASSA BEACH RESORT PREDSTAVITEV

Naše storitveno podjetje vam nudi vso vzdrževalno osebje, za najem in vse ostale storitve. Vse storitve so 100% na uslugo vam, lastnikom nepremičnin in vsem gostom, pri paketih storitev in rezervacijah najema. Severni Ciper vam lahko ponudi veliko več, ne glede na vaše želje.

Pridite in se nam pridružite v enem najboljših letovišč ob plaži v Bafri na Severnem Cipru. Uživajte v sončnem vzhodu in zahodu z naše plaže ali uživajte v pogledu na morje iz vsakega apartmaja.

Večerjajte v naši restavraciji, razvajajte se v našem zdravilišču, ukvarjajte se z vodnimi športi ali uživajte v številnih letoviških zmogljivostih – izbira je vaša.

SPA

Izkusite vrsto pomlajevalnih zdraviliških tretmajev naših profesionalnih terapevtov v pomirjujočem in sproščujočem okolju.

Preizkusite masažo z vročimi kamni, refleksno terapijo stopal ali, če želite resnično izkoristiti svoje bivanje, celoten paket Thalassa. Privoščite svojemu umu in telesu občutek dobrega počutja.

PLAŽA & VODNI ŠPORT

Naša plaža je vaša plaža in je kraj, kjer si ustvarite nepozabne počitnice.

Zaplavajte v mirnih vodah, sprostite se pod senčnikom, uživajte v poživljajočih in navdušujočih vodnih športih, počivajte v paviljonu na plaži ali se zazibajte v viseči mreži.

Prosto izberite, kako boste uživali in boste vzljubiti eno najboljših zasebnih plaž, ki jih ponuja območje.

In ne pozabite, vedno lahko za nekaj ur odjadrate sami ali z nami na enega od naših izletov z ladjo ali pa se odpravite loviti ribe. Seveda samo v primeru, če boste kdaj potrebovali odklop od rajske plaže.

BAZEN & VODNI PARK

Počitek in revitalizacija, počivajte ob našem bazenu ali skočite po vodnem toboganu in … preprosto uživajte.

Če občutek mehkega peska na prstih ni dovolj, se lahko sprostite na velikem območju ob organsko zasnovanem bazenu, sredi mirnih in urejenih vrtov.

Izkoristite bar ob bazenu, skupni BBQ, si vzemite čas samo zase v počivališčih, kjer se prepletajo sonce in sence. Lahko se tudi z otroci skupaj zabavate na vodnem toboganu. Na našem bazenu se najde prostor za vsakogar – majne in velike otroke.

RESTAVRACIJA & ZABAVA

Sveže, okusne jedi in pijače za osvežitev in potešitev apetita v vseh okusih MEDITERANA.

Uživajte v zajtrku, kosilu, večerji ali lahkem prigrizku v naši čudoviti restavraciji Deks, kjer strežejo široko paleto sveže pripravljenih jedi za vse diete in okuse.

Naj vam obroke dostavijo neposredno v vaš apartma, koktajle dostavijo v vaš paviljon na plaži ali pa se udeležite enega od naših večerov z živo glasbo z okusnim bifejem.

STANOVANJA

Studio: 39m2, obsega prostorno dnevno bivalni del in kopalnico ter balkon v izmeri 5m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od: – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

1 sobno stanovanje: 61m2, obsega prostorno dnevno bivalni del, ločeno spalnico in kopalnico ter balkon v izmeri 19m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od:  – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

2 sobno stanovanje: 70m2, obsega prostorno dnevno bivalni del, 2 ločeni spalnici in 2 kopalnici ter balkon v izmeri 19m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od: – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

2 sobno stanovanje z bazenom: 96m2, obsega prostorno dnevno bivalni del, 3 ločene spalnice in 2 kopalnici ter terasa v izmeri 24m2 z bazenom od 15m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od: – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

3 sobno stanovanje: 132m2, obsega prostorno dnevno bivalni del, 2 ločeni spalnici in 2 kopalnici ter balkon v izmeri 12m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od: – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

3 sobno stanovanje z bazenom: 110m2, obsega prostorno dnevno bivalni del, 3 ločene spalnice in 2 kopalnici ter terasa v izmeri 10m2 z bazenom od 15m2. Vsa stanovanja imajo pogled proti morju. Internet, klima. Možnost izbire paket opremljanja.

Cena od:  – pričakujemo začetek gradnje 2 faze

Za vaš varen in udoben nakup smo vam z veseljem na voljo ter vam ob primeru nakupa nudimo brezplačno nastanitev ter vam ponujamo vse potrebne dodatne informacije. Na vaš klic se z veseljem oglasimo, tudi če smo na plaži.

Vse pravice pridržane. Vsi opisi in slike so informativne narave. Cene so brez 5% DDV.

Quick Summary

Property ID:
3160
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
80.00 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si