MENGEŠ, CENTER, 91 m2 – PRODANO!

Property Description

MENGEŠ, CENTER, 91 m2, 3-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2007, adaptirano l. 2021, 2/3 nad., Na TOP lokaciji v samem centru vam z veseljem predstavljamo TOP dupleks stanovanje, ki ima eleganco in barve vseh večjih svetovnih prestolnic, prodamo. Cena: 189.700,00 EUR

Urejena okolica z otroškim igriščem in parkiranjem v garažni hiši pod objektom, omogoča 100% luksuz v vsakodnevnem življenju! Stanovanju pripada garažno mesto ter dodatno parkirišče!

Dvigalo direktno povezuje garažo s stanovanjem. Stanovanje nas pozdravi s čudovitimi barvami v predsobi, ki jih vidimo naprej v dnevnem delu in celo po stopnišču navzgor, kjer opazimo abstraktno umetniško delo na steni.

garderobi odložimo dnevne nakupe ter jih lahko pospravimo v priročno shrambo pod stopnicami. V kopalnici pri vhodu pa osvežimo obraz in se sprostimo ob prihodu domov. Vstop v dnevni prostor lepo poudarijo steklena vrata. Dnevni prostor deluje kot samostojna enota, saj povezuje kuhinjo z velikim pultomjedilnico ter dnevno sobo.

V zgornje nadstropje se povzpnemo po umetniško izdelanem in barvitem stopnišču. Takoj nas razveseli zgornja terasa s pogledom čez objekte ter velika kopalnica z detajli, ki nas spominjajo na plažo na eksotičnih otokih. Za družino sta na voljo dva barvita prostora: otroška soba ter spalnica, ki je dovolj velika za izvedbo domače pisarne, saj so na voljo vsi priključki za tv in internet.

Ogrevanje na plinsko centralno peč; dnevni prostor hladi nova inverter klima; garaža v kleti v izmeri 16m2; shramba v kleti v izmeri 6,40m2, terasa v izmeri 14,80m2. V stanovanju se bodo v kratkem začela adaptacijska dela lakiranja parketa ter pleskanje sten.

Osebno priporočamo ljudem, ki si želijo življenja na TOP lokaciji nad mestom in nad ostalimi! 

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Opomba: omejitev ogledov zaradi pandemije!

Quick Summary

Property ID:
2647
Property status:
Sale
Location:
Mengeš center
Bedrooms:
3
Bathrooms:
1
Area:
91.00 m²
Parking place:
1

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si