Lj-Vrhovci: PRODANO!

Property Description

Na odlični lokaciji vam predstavljamo vrhunsko hišo, urejeno v TOSKANSKEM STILU. Lokacija na vrhi hribčka, vam omogoča hiter dostop do obvoznice in centra mesta. Celotna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, bližina rekreacije – Rožnik, PST) v neposredni bližini bo povečala vašo kvaliteto bivanja in preživljanja prostih trenutkov. Hiša z vrtom, urejenim dovozom, ter ločeno vrtno hiško na vrtu vas z veseljem pričakujejo na ogledu.

Toskanska hiša z vrtom, 120.32m2, samostojna, zgrajena leta 2016, dokončno opremljena 2020, 274m2 zemljišča, P+1; Ei: D

Ko se pripeljete do parcele in odprete drsna vrata z avtomatskim odpiranjem, imate na dvorišču na voljo štiri parkirna mesta. Že takoj nas očara zunanji izgled hiše z rustikalno fasado in pravljičnim vrtom, ki nas popelje do vrtne hiške, ki je kot nalašč pripravljena za naše goste.

V bivalnem delu hiše nas razveseli stilna italijanska kuhinja in prostorna dnevna soba s kaminom in panoramskim pogledom na teraso. Ob vhodni veži nam je na voljo velika vgradna omara in dnevna kopalnica s tehničnim prostorom zadaj. Po lesenih stopnicah se povzpnemo do prvega nadstropja, z dvema spalnicamadodatno sobo in kopalnico. Glavna spalnica proti vrtu ima v garderobni omari izdelan lepotilni kotiček za dame.

Hiša se ogreva na toplotno črpalko, kar vam zagotavlja nizke mesečne stroškeTalno gretje, visoki stropi iz sibirskega macesna, troslojna okna, videofon, teleskopska miza v kuhinji, masivna notranja vratatrezorsko zapiranje, platnena streha na terasi z napenjalnim sistemom so dodatne kvalitete, ki vam bodo povečale užitek bivanja. 

Hiša je bila v zgornjem nadstropju leta 2020 opremljena z žensko energijo.

Osebno priporočamo vsem, ki si želijo živeti na odlični lokaciji v idilični toskanski hiški.

Ne zamudite izjemne priložnosti in nas še danes pokličite! Veselimo se vašega klica!

Nepremičnina se prodaja s provizijo.

Quick Summary

Property ID:
3084
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
2
Area:
120.32 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si