Lj.Vič: PRODANO!

Property Description

Športno stanovanje z lastnim parkiriščem. Balkon, razgled proti parku s teniškim igriščem. Varen in hiter športni nakup stanovanja vam zagotovimo po vašem ogledu. Pokličite še danes!

DOLGI MOST, 48,7 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2003, 11 m2 zemljišča, 1/2 nad., Energ. razred: B1 (15 – 25 kWh/m2a)

Lepa in mirna soseska z urejenimi dovoznimi cestami se skriva pred mestnim vrvežem. Hiter dostop do obvoznice ter le streljaj od širšega centra prestolnice.

Po parkiranju avtomobila na lastnem parkirnem mestu se hitro in športno povzpnemo do prvega nadstropja v naše stanovanje z balkonom.

Vhodna garderobna veža nas popelje v spalnico in dnevni prostor. Lepa stilna kuhinja se lepo navezuje proti balkonu, kjer uživamo v lepih razgledih na tenis. Na drugi strani se nam ponujata še dva dodatna prostora in sicer kopalnica z oknom ter dodatna soba.

Ogrevanje na centralno plinsko peč; romantično zahodno sonce nam osvetljuje celotno stanovanje; dodatno lastniško parkirno mesto; urejena okolica; nizki mesečni stroški.

Osebno priporočamo vsem športnikom in športnim ljudem po srcu, saj vam okolica omogoča miren spanec, šport na dlani ter hiter oddih izven mesta.

Veselimo se vašega hitrega klica ter športnega ogleda z vami!

Prodani pogoj: kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2824
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
48.70 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si