Lj. Vič-Rudnik: Dolgi Most – Blok s parkiriščem

Cena: 169.000 

Opis nepremičnine

Le streljaj iz prestolnice se po urejenem dovozu pripeljemo do parkirišča za blokom. Dodatna garaža ponuja urejeno okolje za naše jeklene konjičke. Dizajnersko opremljeno stanovanje bo navdušilo še tako zahtevne stranke. Prodaja se opremljeno stanovanje. Pokličite še danes!

50,4 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2001, adaptirano l. 2004, VP/2 nad., Energ. razred: EI v izdelavi

 

Lokacija poslovno-stanovanjskega bloka ponuja urejen dovoz, zadosti parkiranja okoli ter dodatno garažo pod blokom za stanovalce. Urejena okolica in moderno zasnovan blok je vse kar potrebujemo!

Takoj po vhodu v blok se po enoramnih stopnicah sprehodimo do stanovanja. Vstopimo. Ko odpremo protivlomna vatanas navduši moderno in dizajnersko opremljeno stanovanje. Oprema navdušuje od  hodnika z garderobnimi steklenimi omarami do dnevno bivalnega prostora z veliko svetlobe, katero zagotavlja panoramska steklena stena.Tukaj bomo uživali v kuhanju v kuhinji z otokomjedilnici s panoramskim razgledom, ter dnevni sobi za druženje in počivanje.

Ločena spalnica se nahaja ob hodniku in je prav tako opremljena z modernim pohištvom izdelanim po meri. Velika kopalnica je nasproti spalnice ter ima masažno kotno banjoShramba ob vhodu v stanovanje.

Garaža se prodaja ločeno po dodatnem dogovoru.

Ogrevanje in sanitarna voda na etažno plinsko peč; nizki mesečni storški cca 100€; Klima; V objektu  je frizer, trgovina, kozmetični salon, bankomat, avtobusna postaja pred objektom.

Primerno za vse mlade družine, samske ali pare vseh starosti, ki si želijo vso infrastruktro v bližini, urejeno parkiranje ter hiter dostop do mesta ali narave! Ne čakajte naslednji dan in pokličite že zdaj!

Kratek povzetek

Vrsta posredovanja:
Prodaja
Tip nepremičnine:
Lokacija:
Ljubljana
Spalnice:
1
Kopalnice:
1
Površina:
50.40 m²
Parkirišča:
1
Oprema nepremičnine:

Zemljevid

Kontaktirajte nas

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si