Lj.Vič: Garsonjera s parkiranjem

Price: 155.000 

Property Description

Dizajnersko opremljeno stanovanje, s pogledi proti soncu, z lastnim parkiranjem pred objektom za zapornico ter prikupna in homogeno urejena soseska. Za vas predstavljamo PENTHOUSE GARSONJERO prav na taki izjemni lokaciji. Z veseljem pričakujemo vaš klic za ogled!

LJ. VIČ, 34,5 m2, garsonjera, “penthouse”, zgrajena l. 2004, M/2 nad., EI: v izdelavi

Le streljaj od nakupovalnega centra se na skriti lokaciji pred mestnim prometom nahaja prijetna soseska homogenih hiš.

parkiranjem na solastniški parceli pred objektom, se pohvali prav vsako stanovanje. Vsako parkirišče je oštevilčeno in se nahaja za zapornico.

Penthouse garsonjera se čez balkon odpira jutranjemu soncu, kjer vsako minuto uživamo ob kavici. Dnevno bivalni prostor je z domiselno oblikovano in moderno opremo 100% izkoriščen. Kuhinja z otokom ter odlagalnim vrtiljakom deluje prostorno in hkrati praktično. Hkrati pa nas ob vsakem pogledu navduši s svojo obliko. Vse dnevne in nočne aktivnosti se zvrstijo od kuhinje naprej v jedilnico, dnevno sobo s panoramskim oknom in balkonom do delovnega kotička ter za zastorom skritega spalnega kotička.

Vse kar imajo velika stanovanja, vam je tukaj dosegljivo na dlani! Priporočamo vsem, ki živijo svoja življenja v naravi, veliko potujejo in potrebujejo svoje gnezdece za spanje ali krajši čas čez dan.

Vhodna garderobna veža se navezuje na shrambo ter na kopalnico. Pripadajoča skupna notranja kolesarnica. Ogrevanje na etažno plinsko peč; vzhodna orientacija; nizki stroški cca 80€/mesec; označeno parkirišče pred objektom; balkon; panoramska stekla.

Nepremičnina z veseljem pričakuje vaš ogled!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2813
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
34.50 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si