Lj-Vič: Atrijsko stanovanje

Price: 164.000 

Property Description

Na poti iz obale proti Ljubljani se na prvem izvozu dobesedno takoj pripeljete do mirne soseske obdane z gozdom. Verjamemo, da si po izletu na obali, želite parkirati svoj avto na lastnem parkirišču pred svojim stanovanjem ter kovčke po najkrajši poti odnesti do stanovanja. Tukaj je za to vse poskrbljeno! Sedaj lahko samo še uživate ob svoji pijači na atriju ter obujate spomine na izlet. Osebno priporočamo nakup tega stanovanja za vaš nov dom!

Cena 164.000€, 1s stan.; zgrajeno l. 2006, velikost 36 m2, atrij 12 m2, shramba 2,5 m2; P/1 nad.; Ei: C

Širok zastekljen vhod in visoka avla vas navduši že ob samem prihodu. Na sredini objekta v pritličju moderno zasnovanega horizontalnega bloka boste našli svoj nov dom. Do stanovanja ni ovir tako, da je stanovanje primerno za vse generacije.

Vstopimo v stanovanje, ki je zasnovano kot hotelska enota. Predprostor z garderobo in ob njemu na eni strani kopalnica ter na drugi soba. Naprej pa nam pogled uide mimo dnevnega prostora proti zunanjemu atriju. Panoramska okna dajejo dnevnemu prostoru veliko svetlobe ter nadaljujejo notranji del z zunanjim. Svetlobno in prostorsko navdušenje vsak dan! Kuhinjo z jedilnico lahko praktično ločite z zaveso in tako prostor uporabljate hkrati za dve aktivnosti. Vsakodnevnega uživanja ob gledanju televizije, kuhanju ali branju knjige na atriju, bo sedaj brez zadržkov za celotno družino dovolj.

Prodaja se delno opremljeno; etažna plinska peč; parkirišče za zapornico; primerno za vse generacije; delno nadkrit atrij; nizki stroški; zemeljski plin; optika; vsa infrastruktura v bližini, postaja LPP.

V pritličju nasproti avle boste svoje kolo lahko zaklenili v ogromno kolesarnico. Za vsakodnevno rekreacijo je v bližini sprehajalna pot PST ter gozd. Vaši gostje bodo z veseljem našli parkiranje na urejenih brezplačnih parkiriščih ob ulici.

Osebno priporočamo vsem generacijam, ki si želijo nekaj zunanjega atrija ter stika z naravo v življenju v mestu! Z veseljem pričakujemo vaš klic.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2917
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
36.00 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si