Lj-Sp. Šiška: Dupleks z atrijem

Price: 379.000 

Property Description

V neposredni bližini Rožnika, se v eni izmed najbolj razvijajoči soseski v Ljubljani za vas predstavlja elegantna vila z urejenim vrtom, dovozom, garažo ter pogledi proti soncu. Dupleks stanovanje v dvostanovanjski hiši z možnostjo izdelave mansarde za oddajanje ali povečanje trenutnega 3 sobnega stanovanja v 5 sobno stanovanje z dvovišinsko galerijo. Edinstvena priložnost na trgu za vas na voljo že danes.

205,7 m2, 3-sobno, dupleks, zgrajeno l. 1957, adaptirano l. 2014, 137 m2 zemljišča, 1/K+P+1+M; EI v izdelavi.

 

Dovoz pred vilo omogoča parkiranje 2 vozil, garaža je deljena na dve parkirni mesti in omogoča parkiranje visokemu vozilu do 2,5m. Souporaba letne kuhinje ter žara izdelanega iz kamnitega podstavka. Za garažo je na razpolago letna kopalnica s tušem in wc-jem.

Lastniški atrij v izmeri 173m2 se razprostira po celotnem vzhodnem robu parcele, kjer je največ sonca in privatnosti.

Stanovanje je bilo v celoti izdelano leta 2014 in se nahaja v 1. nadstropju. Do njega nas pripelje oranžno stopnišče, ki je od pritličja naprej na uporabo samo zgornjima dvema etažama.

Stanovanje ima dva balkonadizajnersko in moderno zasnovano razporeditev prostorov, ki ohranja pridih elegantnih ljubljanskih vil. Hodnik s steklenimi drsnimi vrati vodi mimo kopalnice s stenskimi ogledali in arhitekturno domiselno uporabno razporeditvijo, mimo dveh spalnic do bivalnega prostora.

Ob hodniku najdemo nasproti kopalnice dve spalnici od katerih je ena otroška soba z veliko igralnega prostora, druga pa je spalnica z ogledali na stenski omari. Obe imata tudi povezavo med njima, kar je spomin na življenje v meščanskih vilah. Strop je visok in tako celotno stanovanje ob panoramskem oknu v dnevni sobi deluje zelo svetlo v vsakem vremenu.

Povezana kuhinja z dnevnim prostorom deluje odprto proti atriju čez balkon, o strani za popoln servis skrbi shramba, za popolne užitke pa dnevna soba z gugalnico.

Stanovanju pripadata 2 prostora v visoki kleti – pisarna in bivša garaža, ki ima dovoz iz dvorišča; skupna pralnica ter tehnični prostor.

Ogrevanje na toplarno; Izolirana in neizdelana mansarda; garaža, 2x sobi v visoki kleti; atrij; souporaba letne kuhinje in kopalnice.

Priporočamo izključno ljudem s preprostim okusom – da so zadovoljni le z najboljšim! Vabljeni na sončen ogled!

Prodajni pogoj:kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2507
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
205.70 m²
Parking place:
3
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si