Lj-Šiška: Supermoderna Rezidenca

Price: 249.900 

Property Description

V enem od najbolj ikoničnem objektu ob Celovški cesti v Šiški, katera z vsemi novimi objekti postaja najbolj prepoznavna dostopnost do centra prestolnice, STUDIO68 za vas predstavlja super stanovanje za vse generacije, ki uživajo življenje in ljubijo stil, urejenost in moderno. Super hitro pričakujemo vaš klic za ogled!

 

81,2 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1939, adaptirano l. 2010, 2/4 nad., Ei: C (35 – 60 kWh/m2a)

 

V meščanski vila bloku, ki je bila zgrajena v času oblikovanja širšega centra Ljubljane spominja na same zgradbe v centru mesta. Duh razvoja mesta se čuti v samem objektu, kot tudi na fasadi z ornamenti.

Stanovanje je lahko dostopno. Ko parkiramo avto za objektom nas do stanovanja vodijo široke stopnice z blagim naklonom. Vstopimo v stanovanje skozi velika vrata.

Oči se nam spočijejo ob prostornosti in osvetljenosti sprejemne veže, ki nas s pogledi v vse prostore vabi, da vstopimo.

Linearna kuhinja znamke Lago ter aparati Liebherr hladilnik in parno pečico Siemens najvišjega cenovnega razreda, nas z jedilnico na vzhodni strani povabi do zastekljene lože s panoramsko steno. Visok strop čez celo stanovanje in dodatni garderobno pomožni prostor na koncu veže daje ob prostorni in naravno osvetljeni kopalnici z Villeroy&Boch  opremo in talnim ogrevanjem in Porcelanossa stekleno keramiko, najvišjo raven zadovoljstva in uporabnosti.

Na zahodni strani nas iz sprejemne veže stanovanje zvabi do dnevne sobe ter velike spalnice. Vsi prostori imajo Caleido radiatorje, ki so eni najboljših na trgu.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Luči Ingo Maurer in Flos ter dnevna soba in spalnica znamke Molteni po posebnem dogovoru.

Parkiranje pred ob objektu; ogrevanje in sanitarna voda na toplarno; hiter in direkten dostop do centra in obvoznice.

Priporočamo vsem, ki si želite stilnega življenja v dvoje ali solo oziroma želite narediti vtis na vaše prijatelje in poslovne partnerje! Super hitro pokličite za brezplačen ogled in arhitekturno svetovanje!

Quick Summary

Property ID:
2255
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
81.20 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si