Lj-Šiška: SuperFlat Stara Cerkev

Price: 199.000 

Property Description

Prenovljeno stanovanje z ložo ter vrhunsko moderno opremo vam z lokacijo le streljaj od Tivolija ponuja vse kar vam lahko nudi center prestolnice.

2N; neto 62,24 m2, loža: 5,8 m2, shramba: 2,25 m2; Ei: B2

Stanovanje je zelo dobro varovano z dodatnimi prehodi v skupnih prostorih. Ko vstopimo nas pričaka moderno zasnovana veža. Stanovanje je brez hodnika. V vse prostore se tekoče sprehajamo po dnevno bivalnem prostoru. Vrhunsko doživetje ob velikih horizontalnih oknih in zastekljeni loži.

Kuhinja je vrhunsko opremljena z moderno linijo gospodinjskih aparatov. Njena linearna zasnova poteka od vhodne veže do jedilnice. Do dnevnega prostora se navezuje preko otoka, ki lahko tudi deluje kot bar. Dnevni del ima za dodatna razvajanja pogled na zastekljeno ložo. Notranje dvorišče celotne soseske varuje pred hrupom mesta. Tako živite v bližini centra brez direktnega hrupa mestnega življenja.

Dodatna soba ponuja mir in spanje, ki ga nekateri potrebujemo. Možnost ureditve še druge sobe bi se lahko zgodila na mestu sedanje jedilnice.

Prenova: 2018 kuhinja in predsoba, 2000 kopalnica v celoti. Stanovanje se prodaja OPREMLJENO! Daljinsko ogrevanje; nizki mesečni stroški; Optika. Parkiranje možno v garažni hiši z mesečnim najemom ali dokupom!

SuperFlat stanovanje je primerno za par ali vse ostale, ki si želijo svobodnega in odprtega tlorisa in življenja v miru blizu centra in v bližini narave.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2355
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
70.30 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si