LJ. Šiška: Romantično stanovanje

Price: 175.000 

Property Description

V neposredni bližini centra in hriba Rožnik se nahaja mirno in v celoti adaptirano romantično stanovanje. Neposredna bližina Celovške ceste omogoča direkten dostop do centra in do obvoznice. Dostop urejen iz stranske ulice, kjer je možno tudi parkiranje. Za ogled lahko pokličete tudi med dopustom.

EI: F; 3S stanovanje; 60,90 m2; zgrajeno 1895; adaptirano 2008; 1 nad.

Lokacija objekta je v bližini Šišenske tržnice, katera vam vsakodnevno omogoča nakup sveže zelenjave, sadja ter drugih dnevnih dobrot. Če si želite sprostitev po dinamičnem delovniku, se lahko v 5 minutah že sprehajate po Rožniku in v naslednjih 5 minutah pridete do parka Tivoli.

Dovoz je urejen po stranski ulici z možnostjo parkiranja v bližini ali pa na dvorišču za hišo. Iz vhodne avle vas do stanovanja naravnost popeljejo stopnice. Vstopimo v svetlo in prostorno vežo iz katere vam seže pogled v vse ostale prostore. Kopalnico z veliko banjo imamo na levi strani, naravnost vstopamo v sobo, na desno pa mimo garderobnega prostora, vstopamo v dnevni del ter naprej v spalnico. Dnevni del zajema kuhinjo z otokom z možnostjo preureditve prostora po vaših željah. 

Nizki mesečni stroški; idealna orientacija jugo-vzhod ter severo-zahod. Leta 2008 v celoti prenovljeno z vsemi inštalacijami.

Osebno priporočamo dinamičnim ljudem, ki si želijo življenja v bližini centra Ljubljane hkrati pa tudi bližino narave. Z veseljem že danes pričakujemo vaš klic!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% + DDV.

Quick Summary

Property ID:
2433
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
60.90 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si