Lj-Šiška: PRODANO!

Property Description

Mansardno stanovanje, pogledi proti nebu, z lastnim vhodom v mirnem okolju stanovanjskih hiš išče novega lastnika, ki mu bo dodal končno podobo. 100% adaptacija bo tako končana z vašim izborom finalnih tlakov ter stavbnega pohištva. Mojstri dobrodošli!

LJ. ŠIŠKA, 125,3 m2, 2,5-sobno, “penthouse”, zgrajeno l. 1966, adaptirano l. 2021,  M/1 nad., EI v izdelavi.

Mirna okolica soseske, ki jo označuje bližina gozda ponuja svež zrak ter prijetne bivalne pogoje. Parkiramo lahko v pred hišo, kjer nas že pričaka ločen vhod v mansardno stanovanje v izmeri 82m2 uporabne površine.

Ločene stopnice nas popeljejo do visokega pritličja, kjer vstopimo v vežo. Garderobo in dnevne nakupe odložimo kar tukaj, preden se povzpnemo po stopnicah do stanovanja.

Prikupna razporeditev prostorov se deli na dva dela. Na enem imamo prostor s predpripravo za kamin, ki omogoča tudi razporeditev dveh ločenih sob. Na drugem koncu pa je ločena kuhinja z jedilnico ter možnostjo dveh sob ali dnevnega prostora.

Med tema dvema deloma stanovanja se nahaja kopalnica, kjer je prostor tudi za utility ter dodatni kabinet, ki je lahko namenjen shrambi, garderobi ali pa delovnemu mestu.

Priporočamo vsem mojstrom po srcu oziroma vsem družinam, ki radi utvarjajo svoje bivalno okolje! Vabljeni na brezplačen strokovni posvet s STUDIO68 arhitektom.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% + DDV.

Quick Summary

Property ID:
2836
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
125.30 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si