Lj-Šiška: Bližina Rožnika

Price: 189.000 

Property Description

Studio68 vam ekskluzivno predstavlja prijetno, svetlo stanovanje na odlični lokaciji, v bližini Tivolija in s hitrim dostopom do obvoznice. Do centra Ljubljane se lahko odpeljete z mestnim avtobusom, kolesom ali pa se kar sprehodite. Na voljo boste imeli celotno infrastrukturo (trgovine, šolo, vrtec, bolnico, pošto, banko…). Ne zamudite izjemne priložnosti in nas pokličite še danes!

Stanovanje se nahaja v urejenem bloku. Do vašega novega doma v tretjem nadstropju se boste peljali z dvigalom. S prostornega hodnika dostopamo do kuhinje z jedilnico ob oknih in dnevno sobo. Stanovanje ima ločeno spalnico in otroško sobo. V dnevnem delu je klima. Stanovanju pripada klet.

Stanovanje je lepo ohranjeno. Leta 2006 so bila zamenjana okna in prenovljena kopalnica. Parket je bil obnovljen leta 2012, stene hodnika in dnevne sobe so na novo prepleskane.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno! Nizki mesečni stroški!

Pred blokom in v okolici je na voljo dovolj parkirnih mest!

Vseljivo takoj! Prodaja se v celoti opremljeno!

Primerno za mlade po srcu, ki želijo imeti na dosegu celotno infrastrukturo, v prostih trenutkih pa imeti v bližini mestni park s Tivolijem in Rožnikom.

 

Quick Summary

Property ID:
2159
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
74.80 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si