Lj-Šiška: 1A BIVANJE V BLIŽINI TIVOLIJA

Price: 160.000 

Property Description

STUDIO 68 vam predstavlja stanovanje na odlični lokaciji, le streljaj od Tivolija in v bližini centra mesta, ki vam ponuja popolno udobje bivanja in kvalitetno preživljanje prostega časa. Stanovanje je primerno tudi kot investicija! Pokličite nas še danes, da vas popeljemo na ogled!

EI: F; mansarda / 4; leto izgradnje 1952; adaptacija 2002

Odlična lokacija vam omogoča, da se do centra mesta zapeljete s kolesom ali se sprehodite. Ljubitelji rekreacije boste lahko nabirali kondicijo v parku Tivoli. Postaja mestnega avtobusa in obvoznica sta v neposredni bližini.

Stanovanje se nahaja v manjšem bloku, pred katerim lahko parkirate. Dvigalo vas popelje do stanovanja v zgornjem nadstropju. Iz vhodnega dela prikupnega mansardnega stanovanja dostopamo do bivalnega dela s kuhinjo in dnevno sobo ter kopalnico. V prostorni spalnici so na voljo vgradne omare. Dodatna soba v stanovanju je primerna za otroško sobo, pisarno ali fitnes. Stanovanju pripada klet.

Nizki mesečni stroški! Ogrevanje na toplarno!

Stanovanje je takoj vseljivo in se prodaja v celoti opremljeno!

Priporočamo vsem, ki si želijo bivati v mestnem okolju ali stanovanje kupujejo za investicijo! Svetlo stanovanje pastelnih barv vas bo vsakodnevno napolnilo s toplino!

Pokličite še danes, da se dogovorimo za ogled! Z veseljem pričakujemo vaš klic!

Quick Summary

Property ID:
2141
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
51.90 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si