Lj-Šiška: 100% nov flet #2

Price: 130.000 

Property Description

Neposredna bližina Tivolija, bližina centra, možnost parkiranja v garažni hiši, obnovljena meščanska hiša, mirna soseska. Pokličite za ogled še danes!

Visoko Pritličje; 1 sobno; 37,5m2; leto izgradnje objekta 1929; leto prenove 2020; EI: C (37kWh/m2a); talno ogrevanje, opremljeno z novo kuhinjo.

Le streljaj od mestnega središča se v mirni ulici ob Tivoliju in Rožnika nahaja prenovljena meščanska hiša z notranjim dvoriščem, veliko vhodno vežo, kjer se nahaja tudi kolesarnica.

Do stanovanja pridemo takoj iz vhodne avle, ki se  s hodnikom dvigne v visoko pritličje, ki nas nato popelje do samega vhoda. Vstopimo v stanovanje in se nam takoj odpre pogled po celotnem prostoru. Od vhoda vidimo preko dnevne sobe do kuhinje in s špansko steno ločene spalniceKopalnica se nahaja nasproti vhoda in z garderobnim delom ob vhodu ohranja bivalen prostor odprt in uporaben.

Meščanska hiša z notranjim dvoriščem, se lahko v poletnih mesecih hladite v senci drevesa. Ogrevanje na toplarno; talno ogrevanje; 100% prenovljeno stanovanje z vsemi inštalacijami, nova fasada; nova okna in vrata; klimatizirano. Prodaja se delno opremljeno z novo kuhinjo ter belo tehniko.

Toplo priporočamo vsem, ki si želijo bližine centra, Tivolija in želijo živeti življenje v novem stanovanju. Pokličite še danes in si zagotovite to izvrstno priložnost za vaše novo življenje! 

Prodajni pogoj: Kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2394
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
37.50 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si