Lj-Šiška: Podutik: Penthouse s teraso

Price: 533.000 

Property Description

Na eni izmed najbolj iskanih lokacij v mestu, skrito pred mestnim utripom in v objemu narave, se prodaja moderno in hkrati stilno zasnovana rezidenca z urejenimi 2 parkirnima mestoma na dovozu. Ograjena in s travo ozelenjena parcela, urejena parkirišča na dovozu ter dvigalo v hiši, dajejo celotni ureditvi najvišji življenjski standard, katerega se danes zahteva in pričakuje.

PODUTIK, DVIGALO + POGLED S TERASE, 131,3 m2, 3 sobno, zgrajeno l. 2017, 2/2 nad., Ei: C

Dodaten opis

Mirna urejena soseska v neposredni bližini ponuja vso potrebno infrastrukturo, hkrati pa je obdana tudi z naravo, katera ji dovaja svež in čist zrak skozi celo leto. Ob prihodu po ulici se nam po celotni širini odpre dovoz, ki omogoča enostavno parkiranje.

Super penthouse rezidenca v svoji zasnovi skupno ponuja 3 sobe! Poleg bivalnega prostora spalnic in sob, so tukaj še naslednji prostori: super velika terasa v izmeri cca 54m2, velika kopalnica ter dnevni wc in ter priročen prostor na podstrehi.

Dostop tudi z lastnim dvigalom! Luksuzni rezidenci z odličnim razgledom po okoliški naravi pripada zunanja shramba, 2 parkirna mesta na dovozu, ter zagotovljen vsakodnevni užitek v čudovitem razgledu!

Talno ogrevanje na etažno plinsko toplotno postajo, inverter klima, zunanja senčila – krpanke na električni pogon in troslojna zasteklitev oken. Vgrajeni vrhunski materiali in tehnologija!

Osebno priporočamo samo ljudem, ki pričakujejo vse kar imajo lahko samo najboljše nepremičnine!

Prodaja s provizijo.

Quick Summary

Property ID:
3852
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
2
Area:
131.30 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si