Lj.-Moste: ŠTEPANJSKO NASELJE, ADAPTIRANO

Cena: 167.000 

Opis nepremičnine

Studio68 vas lepo vabi, da si ogledate obnovljeno, prijetno, svetlo stanovanje v 12. nadstropju prenovljene stolpnice. Stanovanje vam ponuja čudovit razgled na širšo okolico. Primerno tudi za investicijo. Ne zamudite izjemne priložnosti in nas še danes pokličite!

64,2 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1978, adaptirano l. 2016, 12/13 nad., Ei: C (35 – 60 kWh/m2a)

 

Odlična lokacija vam ponuja vse kar potrebujete za kvalitetno življenje. Šola, vrtec, mestni avtobus, obvoznica, trgovine in ostala infrastruktura so v neposredni bližini. Okolica stolpnice je izredno lepo urejena, s številnimi zelenimi površinami in otroškimi igrali. Ljubitelji rekreacije se boste lahko odpravili na Golovec.

Ko vstopimo v stolpnico se nam vhodna vrata avtomatsko odprejo in že na začetku nas preseneti urejenost stolpnice, z novimi domofoni in nabiralniki. Na voljo imamo dve moderni dvigali, ki nas popeljeta do 12. nadstropja. Iz prostornega hodnika z velikimi omarami  dostopamo do prijetno opremljene kuhinje, obnovljene kopalnice, prostorne spalnice in dnevne sobe, ki ima izhod na zastekljen in izoliran balkon.

Barvito stanovanje nas napolni s pozitivno energijo in nam nariše nasmeh.

V letu 2016 so bila zamenjana okna, vhodna vrata, radiatorji s termostatskimi ventili in obnovljena kopalnica. Fasada bloka je bila prenovljena leta 2008, leta 2009 pa streha.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno! Nizki mesečni stroški!

Pred blokom je na voljo dovolj parkirnih mest! Stanovanju pripada klet! Vseljivo po dogovoru!

Priporočamo vsem, ki imajo radi veliko zelenih površin in si obenem želijo imeti na dosegu celotno infrastrukturo za kvalitetno bivanje. Stanovanje je prenovljeno in ne potrebuje dodatnih vlaganj! Zelo primerno tudi za investicijo!

Ne odlašajte in nas še danes pokličite!  Z veseljem se dogovorimo za ogled!

Kratek povzetek

Vrsta posredovanja:
Prodaja
Tip nepremičnine:
Lokacija:
Ljubljana
Spalnice:
1
Kopalnice:
1
Površina:
64.20 m²
Oprema nepremičnine:

Zemljevid

Kontaktirajte nas

Studio 68 d.o.o.
Zaloška cesta 76, 1000 Ljubljana
Miha070 556 554
miha@studio68.si