Lj.Moste: PRODANO!

Property Description

Panoramski razgledi iz vseh prostorov na Ljubljanski grad ter na Ljubljanico. V celoti prebeljeno konec leta 2021, Celotna adaptacija leta 2003. Ekskluzivna rezidenca za vse, ki imajo radi najboljše v življenju, prodamo.

84,8 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1968, adaptirano l. 2021, 8/12 nad., Ei: B2 (25 – 35 kWh/m2a)

Dizajnersko stanovanje ponuja najboljše razglede nad Ljubljano in na Ljubljanico. Na voljo terasa na strehi! Ali odprite panoramska okna in iz dnevne sobe uživajte kot na terasi!

Arhitekturno dovršena stolpnica ima dva dvigala, urejeno okolico z lastniško travnato površino, katera se bo namenila za parkirna mesta stanovalcev.

Ob lokaciji je sprehajalna pot ob Ljubljanici, ki vas popelje do centra mesta ali pa po parku do Fužinskega Gradu ter naprej po PST na Golovcu.

Stanovanje sedaj deluje kot 3 sobno z velikim dnevnim delom z možnostjo ureditve dodatne sobe.

Ob prihodu nas pozdravijo dizajnerska 240 cm visoka protivlomna vrata. Vstopimo v galerijski hodnik z dvema garderobnima omarama, kateremu podobo dajejo sami vrhunski materiali: marmor svilari na tleh in na stropu, venezziano na steni, parket iz kanadske češnje ter masivna lesena vrata v vseh prostorih.

Na eni strani je nočni del z ločenim wc-jem, dizajnersko kopalnicoprostorno spalnico ter zlato sobo. Na drugi strani stanovanja pa se nam čez celoten prostor odpira dnevni del. Zasnovana krožnega prometa čez dva vhoda daje dodatno dinamiko pri uporabi. Kuhinjo odlikuje osvetljeni stekleni pult z izdelanimi detajli vgradnje kuhinjskih elementov znamk AEG, Electrolux – skoraj nerabljena pečica, Blanco ter Gorenje.

Okoli kuhinje se na drugi strani zgodi dnevna soba, ki ponuja TV in Hi-Fi izkušnjo iz usnjene zofe Nicoletti. Poleg pa lahko iz zofe pomagamo z nasveti pri kuhanju vaše najljubše jedi.

Vsa praznovanja in zabave boste gostili za mizo z osmimi mesti ali pa kar okoli steklenega zavitega dela kuhinjskega pulta. Monoliten beli teraco zdrži še tako naporna praznovanja in je prijazen do tistega, ki pospravlja po zabavi.

Vsi bivalni prostori imajo panoramska linearna okna ter dizajnerske linearne radiatorje.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno; 2x klima; Alu Schucco okna; 100% Adaptirano; še naprej z nizkimi mesečnimi stroški; prodaja se delno opremljeno.

Arhitekturno dovršena stolpnica, s privatno površino okoli za parkiranje v bodoče. Dizajnersko zasnovano stanovanje dodaja boljši vsakodnevni izkušnji, ki se nadaljuje z romantičnimi pogledi zahajajočega sonca.

Brez provizije za kupca!

Quick Summary

Property ID:
3061
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
84.80 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si