Lj-Moste: Bližina Centra in UKC

Cena: 120.000 

Opis nepremičnine

Ne spreglejte odlične priložnosti in pokličite STUDIO 68, da vam predstavi mansardno stanovanje na odlični lokaciji, v bližini centra Ljubljane. Celotna infrastruktura, postaja mestnega avtobusa in bližina obvoznice so dodatne prednosti. Zelo primerno tudi kot investicija zaradi bližine fakultet!

44,6 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1870, adaptirano l. 2015, M/2 nad.

EI: D (60 – 105 kWh/m2a)

Odlična lokacija vam omogoča, da se do centra mesta zapeljete s kolesom ali se sprehodite. Postaja mestnega avtobusa je v neposredni bližini!

Stanovanje se nahaja v urejeni meščanski večstanovanjski hiši ob Ljubljanici. Iz vhodnega dela prikupnega svetlega mansardnega stanovanja dostopamo do bivalnega dela s kuhinjo in dnevno sobo ter kopalnicoPogled z bivalnega prostora na visoka drevesa in Ljubljanico  deluje pomirjajočeSpalnica je trenutno opremljena z dvema posteljama in pisarniškim kotičkom, z naravno svetlobo.V bivalnem delu in spalnici je klima.

Kuhinja, kopalnica, okna in napeljave so bile prenovljene v letu 2015. Streha in fasada na objektu sta bili obnovljeni. Stanovanje se trenutno ogreva z dvema inverterskima klimama, obstaja pa možnost priklopa na plin.

Nizki mesečni stroški! Stanovanju pripada shramba, ki se nahaja na dvorišču.

Stanovanje je takoj vseljivo in se prodaja v celoti opremljeno!

Parkiranje je na voljo v okolici.

Priporočamo vsem, ki si želijo bivati v mestnem okolju ali stanovanje kupujejo za oddajanje!

Zares vredno ogleda! Pokličite še danes in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije ter se dogovorili za ogled!

 

Kratek povzetek

Vrsta posredovanja:
Prodaja
Tip nepremičnine:
Lokacija:
Ljubljana
Spalnice:
2
Kopalnice:
1
Površina:
44.60 m²
Oprema nepremičnine:

Zemljevid

Kontaktirajte nas

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si