Lj-Fužine: PRODANO!

Property Description

Na najboljši lokaciji v Fužinah z vso infrastrukturo na dlani, bližino Ljubljanice, parka, otroškega igrišča in urejenega parkiranja, vam STUDIO68 predstavlja prenovljeno stanovanje.

64,5 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1981, adaptirano l. 2018, 4/10 nad; E.i: C (35 – 60 kWh/m2a)

Ob Ljubljanici se nahajajo vse najboljše točke v prestolnici in tako se tudi vaše novo stanovanje nahaja prav tukaj. Na velikem parkirišču pred blokom lahko kadarkoli parkiramo in se takoj odpravimo na rekreacijo, po nakupih ali pa domov.

Vstopimo v urejen blok in z dvigalom prispemo do stanovanja, ki nas pozdravi v prijetnih živih barvah. Zasnova ponuja več preureditev tlorisa in sedaj se nam ob ločeni kuhinji z jedilnico še ponuja dodatni ločeni prostor ob vhodu kot shramba ter dnevna soba z zastekljeno ložo kot dodatno delovno sobo.

Na drugi strani stanovanja nas mirno pričaka velika spalnica z garderobno stensko omaro. Med nočnim in dnevnim delom se ob vhodu z garderobo logično postavlja kopalnica. Shramba v kleti v izmeri 4,1m2.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno; priključek za plin, klima, troslojna ARCONT okna; ločeni števci za ogrevanje in vodo; nov laminatni pod; nova kuhinja iz leta 2018; orientacija severo-zahod; Nizki mesečni storški!

Prikupno stanovanje priporočamo vsem mladim družinam in mladim po srcu! Prisrčno vabljeni na ogled!


Prodajni pogoj:

Kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2545
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
64.50 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si