LJ. CENTER, VODMAT + PARKIRANJE

Price: 170.000 

Property Description

Mirna urejena soseska s prenovljenim blokom, ki ima zagotovljeno parkiranje za zapornico. STUDIO68 vas vabi, da si vzamete malo vašega prostega časa in si ogledate prikupno stanovanje skupaj z nami. Z veseljem pričakujemo vaš klic še danes!

62,5 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1965, adaptirano l. 2018, VP/8 nad., EI: C (35 – 60 kWh/m2a)

Izjemna lega bloka na robu soseske, ki je le streljaj od samega centra mesta, ponuja vsakodnevno življenje v ritmu centra prestolnice. Hkrati pa zaradi soseske, ki ima urejen prostor med bloki kot igrišče v parku, ponuja mir, ki si ga želimo vsak dan.

Po dovozu na parkirišče z zapornico pred blokom, imate le nekaj metrov do vhoda v blok in takoj za glavnimi vrati se vam odprejo  #1 vrata v vaš nov dom. 

Vstopimo v garderobni hodnik in na levi nas pričakata ločeni wc in kopalnica, nato ločena kuhinja z jedilnico, ki ima prehod do dnevnega dela z zastekljenim balkonom. Iz dnevnega prostora se pride nazaj do garderobnega hodnika, ki ob vhodu ponuja vstop v veliko spalnico.

Enostavno a zelo praktično zasnovan tloris ponuja vse, kar imajo večja stanovanja. Urejeno parkiranje, mirno sosesko, prenovljen blok in fasada, prenovljena okna, originalen masiven parket na ribjo kost, zastekljen balkon in ločena kopalnica od wc-ja so le nekatere sladke podrobnosti, ki vam ponujajo vse kar potrebujete za veselo življenje!

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno, plin za kuhanje!

Veselimo se vašega klica in vabimo vse mlade po srcu, da si skupaj ogledamo stanovanje že danes!

Quick Summary

Property ID:
2230
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
62.50 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si