Lj-Center: PRODANO!

Property Description

V soseščini novih stolpnic, za vas STUDIO68 predstavlja 3 sobno stanovanje z balkonom. PARKIRANJE je na voljo v sosednji garažni hiši z direktnim dostopom pod zemljo. TOP lokacija, svetlo stanovanje s pogledi proti Alpam ter Grajskemu hribu. Odlična priložnost za nakup na trgu ta trenutek!

3 sobno stanovanje; nad. 10/12; balkon, pogledi; ogrevanje na toplarno; Ei: v zdelavi; prodaja se opremljeno; delno prenovjeno: delno okna 2012, nova protivlomna vrata; fasada in streha obnovljeni v 2001 in 2002; Klima. Klasičen masivni parket. Osončenost Severo-Vzhod do Jugo-Vzhoda.

V infrastrukturno urejenem in prenovljenem delu centra, se v zaledju stolpnic nahaja svetlo in lepo organizirano stanovanje. Iz sosednje garažne hiše, direktno pod zemljo dostopamo do dvigala, ki nas popelje do stanovanja. Od vhoda proti ločeni kuhinji se zvrsti soba, spalnica ter dnevni prostor s panoramskim oknom. Ločena kuhinja ima tudi jedilnico s pogledom proti Alpam. Hodnik z garderobnimi omarami omogoča dovolj shranjevalnega prostora. Kopalnica in wc sta ločena.

Stanovanje je prazno in je takoj na voljo novemu kupcu. Nizki mesečni stroški okoli 150€/mesec; Sredstva v rezervnem skladu v višini 65.000€, vplačila v rez.slad 32€/mesec.

Osebno priporočamo vsem, ki se radi razvajate ob vakodnevnih dogodkih v centru mesta in za to ne želite uporabiti vašega jeklenega konjička. Za ogled z veseljem pričakujemo vaš klic.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo v višini 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2535
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
76.60 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si