Lj.Center: S pogledom na vrt

Price: 339.000 

Property Description

V eni izmed najbolj zaželenih sosesk v centru Ljubljane, vam z veseljem predstavljamo romantično meščansko stanovanje s pogledom proti gradu. Bližina kliničnega centra ter Trubarjeve ulice je nekaj, kar preprosto ne morete najti drugje. Pokličite še danes, da ne zamudite te izjemne priložnosti!

LJ. CENTER, 86,6 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1902, adaptirano l. 2018, 1/2 nad., Ei: D (60 – 105 kWh/m2a)

Po prijetnem vsakodnevnem sprehodu po Trubarjevi ulici zavijemo čez notranji park in že zagledamo naše stanovanje v prvem nadstropju.

Široko svetlo stopnišče ima vhod tudi na ulično stran. Prvi občutek pričara romantično meščansko življenje. Ta občutek se nam nadaljuje po stanovanju v prav vsakem prostoru, ki se kot saloni nizajo eden za drugim.

Kvaliteta zasnove se kaže tudi v visokem stropu, dvojnih dvokrilnih oknih katera so bila na južni strani zamenjana leta 2018. Kvalitetna pa je tudi sama tlorisna razporeditev prostorov. Dva velika osrednja prostora merita vsak čez 20m2. Stanovanje pa ima zaradi dveh vhodov tudi velik potencial za oddajanje ali spremljevalno dejavnost.

Sedaj prostorno 3-sobno stanovanje lahko tako dobi dodatno sobo ali pisarno z ločenim vhodomIzjemna priložnost za vse podjetnike! Balkon s pogledom proti gradu ponuja odlično sproščanje ob naravi parka spodaj.

Prenovljena fasada in streha; zamenjana južna okna leta 2018; visok strop cca 3m višine; masiven hrastov parket; balkon v izmeri 3,5m2; parkiranje v bližnji garažni hiši; bližina železniške postaje, Trubarjeve ulice ter Kliničnega centra.

Priporočamo vsem zdravnikom in zdravstvenim delavcem, podjetnikom ali za investicijo z oddajanjem!

Seveda pa tudi od vas, vseh ostalih zainteresiranih, z veseljem pričakujemo vaš klic!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2973
Property status:
Sale
Property type:
Bedrooms:
3
Bathrooms:
1
Area:
86.60 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si