Lj. Center: Rezidenca s teraso – PRODANO!

Property Description

PRODANO!

De Luxe lokacija med dvema trgoma v baročni Ljubljani ponuja resnično najvišjo zadovoljstvo življenja v centru mesta. Prenovljena stavba z dvigalom, visok strop ter parkirno mesto v bližnji garaži novega objekta še dodatno polepšajo vsakdan v centru.

De Luxe rezidenca, 1x garaža, terasa, dvigalo, kolesarnica, klet, prodaja z opremo; velikost: 110,8 m2; 100% prenovljeno leta: 2008;   Ei: D.

Po sprehodu po stari Ljubljani vstopimo v urejen in varovan vhod. Pred dvigalom pustimo kolo in se po svetlem stopnišču okoli steklenega dvigala povzpnemo do stanovanja v 1 nadstropju.

Vstopimo v vežo od koder pogled seže v vse prostore. Od leve proti desni se nam zvrstijo kuhinja in dnevni prostor s francoskimi okni in z izhodom na teraso; prehodna garderoba s spalnico ter velika spalnica z možnostjo pregraditve v dve sobi; velika kopalnica z wc-jem in pralnim kotičkom; ter ločen wc.

Visok strop, francoska okna, povezana kuhinja z dnevnim prostorom ter teraso, pogled proti Ljubljanici ter na mirno ulico dajejo življenju v tem stanovanju poseben status. Dodatno kvaliteto nudi lastniško parkirno mesto, daljinsko ogrevanje ter vzhodna in zahodna osvetlitev.

Priporočamo izključno ljudem z enostavnim okusom: biti zadovoljen le z najboljšim! Z veseljem pričakujemo vaš klic še danes.

Način prodaje: kupec lahko plača svoj del provizije ali pa prevzame plačilo davka na promet z nepremičninami.

Quick Summary

Property ID:
3126
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
110.80 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si