Lj-Center: Razgled proti Tivoliju

Price: 247.000 

Property Description

 Panoramski razgled iz dnevne sobe proti Tivoliju je neprecenljiv. Klasično stanovanje ponuja romantično življenje v centru z razgledom. Vsi, ki bi radi živeli s stilom v centru, vas prosimo za vaš klic še danes, prodamo.

74,4 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1954, adaptirano l. 2018, 5/6 nad.; EI: D (60 – 105 kWh/m2a)

 

Studio68 vabi na oglede posebno zanimivega stanovanja s panoramskim razgledom. Do stanovanja nas popelje dvigalo, v katerega po dovozu na skupno dvorišče pridemo skozi vhodno avlo.

Vstopimo v stanovanje, kjer nas pozdravi vhodna veža. Tukaj lahko odložimo garderobo, se osvežimo v prenovljeni in veliki kopalnici, vstopamo v dnevni prostor s panoramsko stekleno steno, jedilnico in gremo lahko naprej na balkon. Ob balkonskih vratih je tudi prehod v linearno kuhinjo, skozi katero pridemo nazaj do vhodne veže.

Vhodna veža se nadaljuje v uporabni garderobni prehod do sobe ter spalnice na koncu.

Delna prenova stanovanja v letu 2018 je zajemala brušenje in barvanje parketa, zamenjavo panoramske steklene stene;  kopalnica z inštalacijami adaptirana 2010 leta; Ogrevanje na mestni toplovod.

Notranji park, dvorišče s skupnim parkiriščem, bližina garažne hiše in vse infrastrukture, ki jo ponuja center mesta so kvalitete, ki jih preprosto ne najdete nikjer drugje v mestu.

Priporočamo vsem, ki si želijo le najboljše!

Quick Summary

Property ID:
2217
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
74.40 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si