Lj-Bežigrad: TOP stanovanje v BS3 – PRODANO!

Price: 219.000 

Property Description

Eno med večjimi stanovanji v BS3; TOP pozicija na vrhu nad ostalimi; Prenovljena okna 2008, streha, fasada in stopnišče; Parkiranje 2x na parkirišču pred blokom; Mesečni najem garaže za cca 34 EUR ; Dolgi pogledi na okolico. Pokličite še danes za ogled

BS 3, 98,3 m2, 4,5-sobno, zgrajeno l. 1978, adaptirano l. 2008, 4/4 nad.; Ei: D (60 – 105 kWh/m2a)

Urejeno 2x parkiranje pred blokom, urejen blok ter TOP pozicija enega večjih stanovanj v soseski BS3 so več kot potrebni  in odlični razlogi za ogled in nakup tega stanovanja.

Na koncu hodnika vstopimo v stanovanje in kot vsa ostala stanovanja  soseski nas razveseli prefinjena zasnova tlorisa BREZ hodnikov. Vhodna veža nas vodi v prvo sobo, naprej v osrednji prostor ali pa v ločeno kopalnico od wc-ja.

V osrednjem bivalnem prostoru, ki se navezuje na zastekljeno ložo ter kuhinjo, najdemo poleg prve sobe na vzhodni strani še dodatno sobo ter dnevni prostor s panoramskim oknom. Velika spalnica je postavljena na vzhodno stran in ima prav tako panoramska okna.

V tem ekskluzivnem stanovanju, ki potrebuje vaš navdih za novo življenje, boste uživali v prebujanju in pitju kavice v loži ob jutranjem soncu, ter zvečer v dnevni sobi ter drugih dveh sobah občudovali sončne zahode čez celo leto.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno; Priključek za plin za kuhanje; VELIKA klimatska naprava, ki pohladi celotno stanovanja; Stroški: od 155-240€ / mesec; rezervni sklad 47 €; neto bivalna kvadratura 79,6m2; stanovanju pripada shramba v kleti.

Resnično priporočamo vsem, ki si želijo razgledov, življenja na vrhu ter stik z naravo in bližino vse infrastrukture.

Z veseljem pričakujemo, da nas pokličete in se BREZPLAČNO posvetujete glede prenove s STUDIO68 Arhitektom!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2486
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
4
Bathrooms:
2
Area:
98.30 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si