Lj-BEŽIGRAD: SAVSKO NASELJE, 1A BIVANJE Z RAZGLEDOM

Price: 205.000 

Property Description

 Ne spreglejte prijetnega svetlega stanovanja v 10. nadstropju lepo urejene stolpnice, ki vam ponuja čudovit razgled na Šmarno goro in širšo okolico, ki seže vse do Triglava. Za razgled nad mestom se najavite že danes!

81 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1963, adaptirano l. 2009, 10/14 nad., Energ. razred:  EI v izdelavi

Za vse ljubitelje športa so v neposredni bližini na voljo teniška igrišča, BMX proga, igrišče za košarko…Okolica stolpnice je izredno lepo urejena, s številnimi zelenimi površinami, otroškimi igrali in visokimi drevesi, ki so še posebej dobrodošla v poletnih mesecih.

V neposredni bližini je vrtecšolanakupovalno središčelekarnaavtobusna postajaHiter dostop do obvoznice in centra Ljubljane!

Ko vstopimo v stolpnico se nam vhodna vrata avtomatsko odprejo in že na začetku nas preseneti urejenost stolpnice, ki je bila med finalisti izbora Naj blok 2018. Na voljo imamo dve dvigali, ki nas popeljeta do 10. nadstropja. Iz hodnika dostopamo do bivalnega dela stanovanja, otroške sobespalnice in kopalnice. Skozi kuhinjo z jedilnim kotompridemo do prostorne dnevne sobe z izhodom na balkon. V dnevnem prostoru je nameščena klima.

Urejena kolesarnica pred blokom, prostor za otroške vozičke in skupna terasa z lepim razgledom so dodane vrednosti, ki jih pridobite z nakupom stanovanja.

V letu  2009 je bil brušen in lakiran parket, prenovljena električna in vodovodna napeljava in menjano pohištvo. V dnevni sobi sta sedežna garnitura in pohištvo izdelana po meri. 

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno! Nizki mesečni stroški!

V okolici stolpnice so na voljo brezplačna parkirna mesta! Stanovanju pripada klet.

Stanovanje je takoj vseljivo!

Priporočamo vsem, ki imajo radi veliko zelenih površin in si obenem želijo imeti na dosegu celotno infrastrukturo za kvalitetno bivanje, poleg tega pa imeti na voljo številne možnosti za športno preživljanje prostega časa.

Pokličite nas še danes, da se dogovorimo za ogled! Veselimo se vašega klica!

Quick Summary

Property ID:
2020
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
81.00 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si