Lj-Bežigrad; Nasproti sonca

Price: 255.000 

Property Description

Ob edini AVENIJI v mestu – Dunajski cesti v bližini hipodroma in naprej do linearnega parka ob reki Savi, vam STUDIO68 predstavlja moderno zasnovano stanovanje v estetsko oblikovani večstanovanjski modernistični vili. Redka priložnost na trgu ta trenutek! Pokličite še danes za ogled.

Ei: B2

Na iskani lokaciji med naravo okolice parka ob reki Savi, hipodroma Stožice ter Ruskega carja se na odlični mikro-lokaciji proti vzhodnemu soncu nahaja moderna rezidenca. Dovoz je urejen iz stranske mirne ulice v garaže pod objektom.  Parkiramo avto in vstopimo v dvigalo, ki nas popelje do stanovanja.

Vstopimo. Odpremo protivlomna vrata in takoj nam obraz oblije sončna svetloba in naše oko občuduje osvetljen dnevni prostor z visokim stropom ter pogledom čez panoramska okna in ložo proti vzhodu. Za vhodom v kuhinji odložimo vrečke in se preoblečemo v garderobni sobi, ki je umeščena med kopalnico ob vhodu in spalnico. Spalnica je velika in ima tudi izhod na ložo. Popoln užitek v življenju!

Stanovanje je klimatizirano in ima vgrajene pametne inštalacije Entia Living. Nizki obratovalni stroški! Možnost dokupa dveh parkirnih mest v garaži (vsako parkirno mesto po 15.298€). Pripadajoča shramba v kleti. V neposredni bližini soseske je poskrbljeno za otroke od vrtca do mednarodne šole, banka, pošta, trgovine ter mestni potniški promet. Hiter dostop do mesta, obvoznice in narave okolice Ljubljane!

Priporočamo vsem, ki si želijo preprosto popolnoma uživati v življenju!

Quick Summary

Property ID:
1429
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
74.77 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si