Lj-Bežigrad: BS3 Top Flat

Price: 220.000 

Property Description

Entuziasti ene najbolj priljubljene soseske v Ljubljani lahko STUDIO68 spet razveseli s TOP FLATom. Edinstvena lokacija stanovanja v soseski, ki povezuje bližino centra ter naravo periferije mesta. Prav tukaj vam sedaj predstavljamo stanovanje, ki vam ponuja novo življenje ter proste roke, da s prenovo narišete na prazno platno vaš nov dom. Bližina narave, pogledi v krošnje dreves, otroško igrišče pred blokom ter park v bližini in urejeno parkiranje za zapornico so kvalitete, ki jih ne smete pogrešati v svojem novem življenju. Pokličite takoj za ogled vašega novega doma!

EI: v izdelavi; 3 nad. od 4; priključek na mestni plin; daljinsko ogrevanje; Balkon; vzhodna in zahodna orientacija!

Soseska BS3 ima urejeno parkiranje za zapornico na skupnih parkiriščih ali pa med bloki ob dovoznih cestah. Možnost najema parkirišča v kompleksu Stožice. Mikrolokacija stanovanja je na najbolj urejenem delu soseske, na kar ste lahko ponosni ob vsakem pogledu iz oken na obeh straneh bloka.

Stanovanje se nahaja na koncu hodnika s tremi enotami. Ob vhodu nas pričaka garderobni hodnik iz katerega vstopamo v kopalnico, ločen wc, sobo ter družaben prostor jedilnice in kuhinje. Od tukaj se naprej sprehodimo do balkona, kjer ob večerih uživamo ob sončnih zahodih ob klepetu s prijatelji in družino. Na drugo stran proti vzhodu nas pričaka spalnica, kjer se radi prebujamo vsako jutro ob sončnih žarkih. Naprej pa vstopamo v veliko in svetlo dnevno sobo s panoramskimi okni. Panoramska okna osvetljujejo vse sobe na obeh straneh!

Stanovanje prodaja zelo prijetna in kulturna oseba, in v tem smislu toplo priporočamo stanovanje prijetni družini ali paru, ki bodo še naprej uživali v prijetni okolici ter stanovanju še naprej mnogo let! Ne čakajte na jutri in pokličite še danes za ogled, kjer vam je z brezplačnimi nasveti za adaptacijo na voljo STUDIO68 arhitekt!

 

Prodajni pogoj: Kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2446
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
3
Bathrooms:
1
Area:
80.80 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si