Lj-Bežigrad: BS3 Nad sosesko

Price: 209.900 

Property Description

Stanovanje z razgledi nad sosesko in s pogledi proti soncu. Možnost parkiranja v garažni hiši oziroma je parkiranje urejeno za zapornico.V stanovanju živite nižje, kot prikazani pogledi in ste tako brez strahu pred vrtoglavico. Izjemna lokacija čaka na vaš klic za ogled tega stanovanja, prodamo.

78,4 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 1981, adaptirano l. 2015, 6/18 nad., Ei: C (35 – 60 kWh/m2a)

Na vzhodni strani in s soncem obsijanem delu BS3 soseske se po nekaj minutah vožnje iz centra Ljubljane, pripeljemo direktno pred stolpnico.

Do stanovanja se lahko popeljejo s 3-emi dvigali. Stanovanje varujejo vrata s trezorskim zaklepanjem. Vstopimo v  garderobni hodnik, ki nas popelje do svetlega dnevnega prostora.

Pogled nam preko jedilnice sega do okoliške narave. Ločen kuhinjski del je pomaknjen na levo stran stanovanja, in je kot nadaljevanje dnevnega delaPanoramska horizontalna okna  ponujajo veliko svetlobe skozi vse leto. Poleg zastekljenega manjšega balkona je tukaj še večji balkon.

Na dnevni prostor se navezuje še spalnica in kabinet. Stanovanje ima ločeno kopalnico in wc ter pomožni prostor s pralnim kotičkom.

Stanovanje ima prenovljeno kopalnico, kuhinjo, okna in protivlomna vrata; ogrevanje in sanitarna voda na toplarno.

Zanimiva lokacija in stanovanje namenjeno predvsem vsem, ki si želijo živeti življenje nad ostalimi. Priporočamo vsem mladim po srcu. Z veseljem pričakujemo vaš klic.

Prodajni pogoj: Kupec plača provizijo 2%+DDV.

Quick Summary

Property ID:
2458
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
78.40 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si