LJ-Bežigrad: BS3 nad mestom

Price: 247.000 

Property Description

Umetniška rezidenca nad mestom s pogledi proti soncu in naravi, predstavlja za vas novo doživetje v življenju. Prenovljeno in umetniško zasnovano stanovanje ima na voljo urejeno parkiranje za zapornico in možnost dokupa garaže v garažni hiši. Izjemna lokacija in izjemno stanovanje čakata na vaš klic, da si ju ogledate!

 

77,8 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1981, adaptirano l. 2012, 17/21 nad., Ei: v izdelavi

 

Na vzhodni strani in s soncem obsijanem delu BS3 soseske se po nekaj minutah vožnje iz centra Ljubljane, pripeljemo direktno pred stolpnico.

Do stanovanja se lahko popeljejo s 3-emi dvigali. Stanovanje varujejo vrata s trezorskim zaklepanjem. Vstopimo v dizajnersko oblikovan garderobni hodnik z ogledali, ki nas popelje do svetlega dnevnega prostora.

Pogled nam preko jedilnice sega do ljubljanskega gradu. Kuhinjski zaliv je pomaknjen na desno stran, nadaljevanje dnevnega dela pa se zgodi na levi strani jedilnice v privatni dnevni sobi. Panoramska horizontalna okna z izkoristkom zastekljene lože ponujajo veliko svetlobe skozi vse leto v obeh delih dnevnega prostora.

Na dnevni prostor se navezuje še spalnica in soba z opremo po meri, kopalnica z oknom ter pomožni prostor s pralnim kotičkom.

Stanovanje je klimatizirano, ima vgrajen vodni filter, elektro talno ogrevanje jedilnice ter kopalnice, protivlomna vrata; ogrevanje in sanitarna voda na toplarno; plin za kuhanje.

Parkiranje za zapornico, možnost dokupa garaže v garažni hiši po ceni 13.000 EUR.

Adaptacija od leta 2008 do 2012 je zajemala zamenjavo oken in prenovo tlakov, prenovo kopalnice, opremo in kuhinjo.

Zanimivo, unikatno in umetniško stanovanje namenjeno predvsem vsem, ki si želijo živeti življenje nad ostalimi. Priporočamo vsem mladim po srcu. Z veseljem pričakujemo vaš klic.

Quick Summary

Property ID:
2238
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
77.80 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si