Lj.Bežigrad: Bližina Fakultet

Price: 148.000 

Property Description

Studio68 vam z veseljem predstavlja stanovanje na odlični lokaciji, v bližini fakultet in hitrim dostopom do obvoznice. Do centra Ljubljane se lahko odpeljete z mestnim avtobusom, kolesom ali pa se sprehodite. Manjši blok v katerem se stanovanje nahaja je obdan z zelenimi površinami in vam ponuja bivanje v prijetni, mirni okolici. Zaradi bližine fakultet je nakup primeren kot investicija! Ne zamudite izjemne priložnosti in nas še danes pokličite!

52,6 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1963, adaptirano l. 2018, 2/5 nad., EI: E (105 – 150 kWh/m2a)

Do stanovanja v 2. nadstropju se sprehodimo in si vsakodnevno nabiramo kondicijo in krepimo zdravje. S prostornega hodnika dostopamo do kopalnicesvetle spalnicevelike kuhinje z jedilnim kotom in prijetne dnevne sobe, ki ima izhod na zastekljen balkon. Stanovanju pripada klet in skupna kolesarnica.

V letu 2018 so bila zamenjana vrata, okna so bila zamenjana leta 2010 in so kot nova. Kopalnica in kuhinja sta bili obnovljeni leta 2014. Velika sedežna garnitura v dnevni sobi je kot nova. Stanovanje je primerno za takojšnjo vselitev.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno! Nizki mesečni stroški!

Pred blokom je na voljo dovolj parkirnih mest!

Vseljivo takoj! Prodaja se v celoti opremljeno!

Primerno za mlade po srcu, ki želijo živeti na mirni lokaciji! Priporočamo tudi kot investicijo zaradi bližine fakultet!

 

Quick Summary

Property ID:
2087
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
52.60 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si