Lj. Bežigrad: BIVANJE NAD LJUBLJANO – PRODANO!

Property Description

V naselju BS4 vam Studio68 predstavlja prostorno, svetlo DUPLEX stanovanje Z DVEMA TERASAMA, ki vam ponujata prelep, odprt pogled nad Ljubljano. Z veseljem pričakujemo vaš klic za ekskluzivni ogled vašega novega doma,

EI: C (35 – 60 kWh/m2a)

Odlična lokacija, le streljaj od obvoznice, bližina narave za sprehode in rekreacijo ter vsa potrebna infrastruktura na dosegu (osnovna šola, vrtec, trgovine, pošta, banka, postaja mestnega avtobusa…) vam ponuja visoko kvaliteto bivanja!

dvigalom se popeljemo do zgornjega nadstropja. Iz vhodnega dela dostopamo do velikega svetlega dnevnega prostora, ki ima izhod na teraso. Po stopnicah pridemo v zgornji del stanovanja s tremi sobami in veliko kopalnico. V spodnjem delu stanovanja je na voljo še druga kopalnica s tušem. Na zahodni strani stanovanja nas preseneti velika terasa, ki nam ponuja odprt pogled na Ljubljano, proti Šmarni gori in Rašici ter odličen prostor za druženje in preživljanje prostih trenutkov. Obe terasi sta v izmeri 46,7m2.

V obeh nadstropjih je domofon in klima. V kleti sta na voljo dve parkirni mesti. Stanovanju pripada shramba v izmeri 6,7m2. Tla so iz masivnega hrastovega parketa.

Stanovanje se prodaja z najemnikom. Stanovanje se prodaja z opremo (ni vidno na slikah) po doplačilu 23.810EUR. Možnost zasteklitve terase v zimski vrt v izmeri 30 m2.

Ogrevanje in sanitarna voda na toplarno!

Stanovanje je takoj vseljivo!

Priporočamo vsem, ki si želijo živeti na vrhu! Ne odlašajte in nas še danes pokličite! Vašega klica se zelo veselimo!

Način prodaje: kupec lahko plača svoj del provizije ali pa prevzame plačilo davka na promet z nepremičninami.

Quick Summary

Property ID:
1820
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
145.50 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si