Lj-Bežigrad: 1A okolica Ruski Car

Price: 355.000 

Property Description

Prvo naselje v Ljubljani ob Dunajski cesti iz smeri Črnuč ponuja vse kvalitete modernega življenja. Pogledi čez okolico, vso infrastrukturo v soseski ter dovolj parkiranja. Prenovljeno stanovanje čaka na novega lastnika. Pokličite še danes!

76,8 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1978, adaptirano l. 2013, 7/9 nad.,

Stanovanje se nahaja v energetsko sanirani stolpnici. Prva posebnost stanovanja je dvostranska osončenost, kar pomeni uživati ob jutranjih pogledih proti vzhajajočemu soncu in ob lepem vremenu opazovati Triglav. Druga posebnost pa je sama prenova 2,5 sobnega stanovanja, ki sedaj deluje kot 3 sobno. Možno je tudi še koriščenje lože kot notranjega prostora ter pridobitev dodatne otroške sobe.

Ob vstopu v stanovanje nas hodnik na levo popelje do spalnega dela z ločenim wc-jem ter spalnico z walk-in garderobo ter ložo.

Naravnost pa nas pozdravi otroška soba s stranskim pogledom proti Triglavu, kopalnica, ločena kuhinja z jedilnico, ter dnevna soba z dvostransko osvetlitvijo.

Prodaja se z opremo po meri v vrednosti cca 30.000EUR; klima; celovito prenovljeno z vso inštalacijo, stavbnim pohištvom ter tlaki; daljinsko ogrevanje; dvigalo; optika.

Osebno priporočamo vsem, ki si želijo samo selitev v novo stanovanje brez adaptacije!

Pokličite še danes, da se dogovorimo za termin ogleda.

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
3034
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
Area:
76.80 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si