LJ. BEŽIGRAD: 100% adaptirano

Price: 189.000 

Property Description

100% adaptirano stanovanje z vrhunskimi materiali ter arhitekturno zasnovano opremo. Masivni HRAST ladijski pod, veli format keramike v imitaciji CARRARA marmorja, tuš s talno kanaleto, izbrana DESIGN sanitarna keramika in bela tehnika. Stanovanje se prodaja OPREMLJENO!

53,4 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1986, adaptirano l. 2018, 1/5 nad.; Ei: D (60 – 105 kWh/m2a)

 

STUDIO68 vam predstavlja novo 100% ADAPTIRANO arhitekturno zasnovano stanovanje, na eni izmed TOP lokacij v Ljubljani.

Le streljaj od centra mesta in na drugi strani blizu narave Stožic, se vam ponuja super priložnost za vaš nov dom. Po sprehodu čez park vstopimo v stanovanje v 1. nadstropju.

Ob prihodu nas razveseli pogled po stanovanju. Vgradne omare do stropa v vhodnem delu uporabno izkoristijo prostor ter ga odpirajo do vseh prostorov. Dnevni prostor se navezuje na kuhinjo z jedilnico preko uporabnih kosov pohištva z dekorjem rastlin v glaziranih lončenih loncih.

Kuhinja ima črno steklo za glavni estetski poudarek tako na beli tehniki kot tudi na samih delovnih površinah. Ves dnevni del se povezuje celovito in deluje svetlo ter ponuja prijetno vzdušje.

Ločena spalnica ima prav tako vgradne omare in tako ohranja spalnico odprto in čisto. Kopalnica je vrhunsko zasnovana ter izvedena. Carrara marmor keramika velikega formata daje izjemno doživetje v vsakem jutru ali večeru, ko ste v kopalnici pri dnevnih razvajanjih.

Ogrevanje na toplarno; nizki mesečni stroški; pogled na park ponuja življenje v mestu in miru.

Priporočamo vsem, ki si želite odlično adaptiranega in zasnovanega stanovanja, ki je pripravljeno za vselitev takoj, ko se zaljubite vanj!

Quick Summary

Property ID:
2280
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
53.40 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si