Kranj: PRODANO!

Property Description

30 minut vožnje iz Ljubljane ter le 10 minut iz Kranja, vam STUDIO68 predstavlja idilično lokacijo s pogledi na krajinski park. Urejena okolica, dovoz pred hišo, velika dvovišinska garaža, vrt, terasa, dve dnevni sobi, tri kopalnice ter ločen del za otroke, spalni del ter pisarna omogoča vse kar si želite od družinskega in poslovnega življenja. Pokličite sedaj za vaš ogled te hiše s pogledi na naravo!

336,6 m2, vrstna, zgrajena l. 1994, adaptirana l. 2017, 1.856 m2 zemljišča; Ei: D (60 – 105 kWh/m2a)

Do hiše se pripeljemo po prijetni ulici z urejenimi dovozi do vsake hiše v soseski. Pred hišo je dovolj parkiranja za dve vozili pod nadstreškom. Za dodatni dve parkirni mesti je poskrbljeno v veliki dvovišinski garaži.

Vstopimo v svetlo avlo od koder vidimo vse do terase čez dnevni prostor. Velika dnevna soba ima panoramska okna na dveh straneh tako, da lahko čez cel dan neprekinjeno opazujemo naravo. Pritličje se deli na dnevni del z jedilnico ter ločeno kuhinjo s štedilnikom na drva, ter na spalni del s tremi sobami ter kopalnico za otroke ali goste.

V pol kleti se nahajajo servisni prostori kurilnice, pralnice ter shramba. Z izhodom na teraso pa se tukaj tudi nahaja savna s tušem, ki bo prav prišla po zimskih rekreacijah.

V nadstropju se nam ponovno odpirajo svetli in veliki prostori glavne spalnice s pokrito teraso in panoramskim oknom, dnevna soba, ogromna kopalnica v klasičnem stilu z masažno kadjo ter ločenim moškim in ženskim delom. Naprej najdemo prostor, ki se sedaj uporablja kot pisarna, lahko pa se tudi kot druga kuhinja, saj ima vse inštalacije že pripravljene. Na južnem delu nadstropja se nam pokaže še ogromna soba s privatno teraso, ki se sedaj uporablja kot športna soba za aktivnosti, druženja in sprostitev.

Hišo na hribčku odlikuje njena prostornost, odprta zasnova, fleksibilna uporaba prostorov, parkiranje, terasa, sadovnjak ter ogromna parcela s pogledi na naravo.

Toplotna črpalka iz leta 2017 ogreva hišo in sanitarno vodo, imamo pa tudi možnost klasičnega ogrevanja na kurilno olje.  Inštalacije in kopalnice prenovljene leta 2005 in 2017, okna in vhodna vrata 2016. Za hlajenje poskrbita dve klimatski napravi.

Priporočamo dinamičnim družinam, ki lahko poslujejo tudi od doma, si želijo neokrnjene narave, svežega zraka ter bližino Ljubljane in Kranja. Veselimo se vašega klica še danes!

Quick Summary

Property ID:
2309
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
5
Bathrooms:
3
Area:
336.60 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si