Kozina: Poslovni prostor: 1A sončna lokacija

Price: 350.000 

Property Description

S soncem obsijan lokal na lokaciji ob cesti ter urejenim parkiranjem pred samim lokalom, teraso v izmeri 20m2 ter dodatnim parkiranjem v garaži, vas vabi, da si ga ogledate in kupite v razvijajoči se novi soseski z 200 stanovanji. Ne čakajte na druge priložnosti in pokličite še danes, da ne zamudite te edinstvene poslovne priložnosti!

158,6 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 2009, 20 m2 zemljišča, P/4 nad., Ei: A2

Iz dovoza iz avtoceste se takoj znajdete v centru Kozine, kjer vas ob novi soseski pričaka lokal s parkiranjem spredaj. Lokal je idealno postavljen nasproti sonca tako, da gostje lahko uživajo na terasi čez cel dan, kakor tudi v notranjost lokala, kjer je ves prostor osvetljen iz dveh smeri.

Velika panoramska okna povezujejo notranjost s teraso, centralni pult pa postreže goste hitro, kjer koli že sedijo v lokalu, na terasi ali v dodatni sobi za rezervirane dogodke.

Lokal ima poleg ločenega dela za zaposlene, kjer najdemo pisarno, kuhinjo, skladišče in sanitarije še ločene sanitarije za goste ter igralnico za otroke ter dodatna lastna 4x parkirna mesta v garaži.

Pred lokalom je na voljo 14x parkirnih mest, urejena zelenica s klančino pred teraso, ki povezuje novo zgrajeno sosesko z lokalom. Gostje so tako po najbližji poti speljani iz vseh smeri proti lokalu, da si privoščijo dnevno kavo, sladico ali kakšen prigrizek ter pijačo z družbo.

Centralno ogrevanje, vsa potrebna infrastruktura v bližini ter okolica v razvijanju, daje dodano vrednost lokalu in samemu kraju.

Ne zamudite te poslovne priložnosti in pokličite še danes!

Quick Summary

Property ID:
2202
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Area:
178.60 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si