JARŠE: PRODANO!

Property Description

STUDIO68 vam na sončne dni predstavlja romantično ter s soncem obsijano atrijsko stanovanje. Redka priložnost za vse, ki si želite nekaj zelenice okoli doma in to le streljaj od širšega centra mesta. S soncem v očeh pričakujemo vaš klic!

45,8 m2, 2-sobno, atrij 56m2; zgrajeno l. 2017, 56 m2 zemljišča, P/5 nad., Ei: C (35 – 60 kWh/m2a)

S pogledom proti gradu se le nekaj minut vožnje iz mesta na južni strani soseske nahaja prikupno atrijsko stanovanje.

Moderno zasnovana soseska ponuja mirno in urejeno življenje. Široka plazza popelje do vhoda vila bloka, ter nato lahko varno okoli stopnišča vstopimo v stanovanje. Najprej nas pozdravi garderobni hodnik, ki nas popelje do kopalnice z walk-in tušem.

Dnevno bivalni prostor se s panoramskim oknom nadaljuje na velik atrij z visokimi gredami. Z atrijem povečan dnevni prostor deluje v sončnih dneh resnično zelo prijetnoSpalnica ima okno na atrij ter pogled proti gradu.

Atrij okoli stanovanja; klima, masivni hrastov parketprilagodljiva indukcijska kuhalna plošča; garancija na aparate; videofon; optika; električna tenda na senzor za veter; nizki mesečni stroški.

Stanovanje se prodaja opremljeno z vrhunsko kuhinjo ter belo tehniko. 1x lastniško parkiranje ter parkiranje za goste urejeno v garažni kleti; Brezplačno parkiranje zagotovljeno v soseščini.

Na eni izmed najboljših lokacij v mestu med dvema centroma: staro Ljubljano in nakupovalnim centrom BTC, vam z atrijem in soncem obsijano stanovanje s pogledom na grad predstavlja trenutno najboljši nakup v mestu!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

Quick Summary

Property ID:
2957
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
1
Bathrooms:
1
Area:
45.80 m²
Parking place:
1
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si