IZOLA, 1A POGLED NA MORJE IZ ZOFE – PRODANO!

Property Description

Unikatna, luksuzna rezidenca s pogledom na morje, je sedaj samo za vas ekskluzivno na voljo pri STUDIO68. Edina nepremičnina v Izoli, ki je sedaj na trgu in poleg nakupa luksuzne nepremičnine, brezplačno dobite še užitek v življenju ter ugled v družbi. Za več informacij in brezplačno svetovanje STUDIO68 arhitekta nas pokličite in se dogovorite za ogled. Se vidimo na obali,

95,5 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1890, adaptirano l. 2018, 1/2 nad.,E.I.: B2 (25 – 35 kWh/m2a)

Večno romantična Izola, nas vsako leto znova preseneti z živahnim mestnim utripom in raznovrstnimi dogodki. Sprehod po rivi ali starem mestnem jedru pa zagotavlja še dodatno razkošje v življenju. In ravno tukaj, sredi tega “DOLCE VITA” življenja, vam predstavljamo 100% ADAPTIRANO luksuzno rezidenco s pogledom na morje in park iz zofe v dnevni sobi.

Parkiranje je urejeno na samem trgu pred objektom, kjer se lahko opravi vse dnevne nakupe. Rezidenca se nahaja v prvem nadstropju in se teatralno razkazuje nad okolico ter z dolgimi pogledi na morje v vsakem trenutku pričara občutek ljubezni do življenja. Kakor, da bi bili na luksuzni križarki, ki vas popelje na fantazijska križarjenja naokoli po vsem svetu!

Pustimo sedaj popotovanja in se sprehodimo skupaj po prostorih. Vhodna veža se ob dnevni kopalnici nadaljuje v kuhinjo z jedilnico. Rustikalna oprema tukaj se nežno skozi steklene garderobne hodnike nadaljuje v CHIC moderno opremljene ostale prostore. Dnevna soba je privzdignjena in še bolj izstopa v celotnem tlorisu ter omogoča poglede tudi na park. Kovinska neoklasicistična ograja vmes poudarja estetiko zunanjih mestnih prostorov z izložbami. Prvo spalnico s pogledom na morje najdemo ob vhodni veži. Glavno spalnico pa najdemo na koncu garderobnega prehoda z garderobno sobo, privatno kopalnico ter savno za stekleno steno. Iz postelje lahko opazujemo dogajanje v kopalnici, savni ter terasi z malo oazo in vodometom. Ob vsem tem si z lahkoto in vsak dan spočijemo dušo in telo!

Vrhunsko 100% ADAPTIRANA rezidenca ima vgrajene italijanske dizajnerske kose pohištva ter kvalitetne materiale po izboru arhitekta. Kuhinja je ročno izdelana pri LUBE; Keramika Alberta Aparici ter Catalano sanitarna keramika, armature Pininfarina. Infra savna izdelana iz lesa trepetlike! Prodaja se delno opremljeno.

Vsi števci ločeni; vodni filter pred priključkom za vodo; 10cm izolacije – kamene volne na notranji strani obodnih zidov; klimatsko ogrevanje / hlajenje; predpriprava za IR ogrevalne panele; priključek za plin iz plinohrama. Balkon v izmeri 6,70m2, klet v izmeri 6,60m2.

Primerno za ljudi z zahtevnim in izbranim okusom, za katere je dovolj dobro le najboljše!

 

Quick Summary

Property ID:
2114
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
2
Bathrooms:
2
Area:
95.50 m²
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si